Vane tro, var alle op kl. 7. Tine og Thomas have bagt de boller, af den dej jeg laver hver aften.

Efter maden, skulle Elisabeth og jeg til byen og handle og hente en jakke.

De andre begyndte at pakke deres pulke med alt grej, for at få styr på hvor det forskellige ligger bedst.

Da vi alle var samlet og pakket. Gik vi ned på den nærliggende sø, som også er vores trænings område.

Nu kunne vi øve en sidst gang, alle procedure ved march, pauser og lejr. Op med telt igen igen og gang i brænderen. Der er mange ting at huske, men stille og roligt begynder det at falde på plads. Jeg kan dog ikke nå alle pædagogisk, så jeg er ved at teste om det hjælper at råbe. Jeg er sikker på det virker, tro dog ikke der er bedre enighed om det.

Efter sidst træning, kunne vi rigtig mærke vægten på vores pulke, da vi skulle op af bakke fra søen til KTC vandrehjem.

Nu var vi også sultende, vi kastede os over maden igen.

Her fra var der frit spil til alle. Nu skulle alle få styr på deres ting, kontrolveje alt, tænke over hvordan grejet ligger og hvad der skal med, når vi går depot op i bræfaldet, her går vi op med halvdelen af vores grej, for at starten tur stille og roligt, for at undgå skader og komme godt i gang.

Jeg skulle på lageret med alt det overskydende grej og mad. Alle de andre gik en lang tur i det gode vejr.

Eftermiddagen sluttede med jeg tapede alles fødder til med Tensoplast, fordi de første dage kan godt være hårder ved fødderne.

Sørme og aften ikke sluttede med en stor rensteg, kartofler, sovs med fødselsdags øl og sodavand. Fordi i dag havde Nicolai fødselsdag. Så han har også fået sang, forkælelse, hilsner og lov til alt på sin store dag, selv at tage solbad.

Nu venter vi alle spændt på at komme af sted. Det har været fedt at få alt på plads stille og roligt. Dejligt med god mad og hygge, men vi er alle kommet for eventyret på indlandsisen og nedtællingen er i gang.

Vi bliver kørt ud i morgen, så har vi to dage til at gå depoter og komme på plads, før ekspedition rigtigt starter.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 31/3

Dag / Lejr: Forberedelses dag 4

Pos: Kangerlussuaq

Distance / Højde: 0

Føre: –

Vejr: minus 6 til plus 6 grader. Først på dagen lidt overskyet og vind. Efter middag, sol og meget let vind, en super flot dag.

Sigt: 20-80 km

Indlægget er opdateret: 10. december 2020