Så er jeg yogalærer! 1

Sikke en dag, herlig, lidt sørgelig. Stor glæde at jeg Erik B. Jørgensen, nu kan kalde mig yogalærer.

Lørdag morgen startede for en gangs skyld ikke tidligt. Men der var tid til lidt ekstra morgenmad med blødkogt æg, osv. Tine skulle træne MTB, så hun kørte først på formiddagen. Så pakkede jeg og smed støvsuger rundt. Før jeg cyklede mod Nørrebro. Først skulle jeg lige se på kamera, hos Kamerahuset, vil kort sige jeg har ALDRIG fået bedre service. Jeg skulle have en afløser for mit elskede G12. Havde overvejet et let spejlreflekskamera, eller et G15. Jeg fortalte ekspedienten mine behov, om et godt let kamera, men jeg savnede zoom på mit kamera. Jeg forventet at skulle købe for 8.000 kr. Men han ville kun sælge mig et kamera til 2.900 kr. Som var lige det jeg skulle bruge. Det er sjældent man oplever nogen gå denne vej. Tak for god vejledning.

Vel ude af butikken, bestilte jeg en sandwich hos ”Smag” over en App. Den tid det tog at cykle de 2,1 km der ned. Så var sandwichen færdig, service igen.

Mødte et par af min med studerene, på vejen til Hamsa og fik af vide at to var dumpet ud af de første 5, uha.

Glæde mig til at være ved Hamsa i god tid og sidde og drikke lidt the, spise min sandwich, mens jeg løb mit program i. Men jeg rendte lige ind i en låst dør? Var der 35 min før start. Der stod jeg i 20 min, ude foran og spiste min sandwich. Til slut var vi alle 5 elever der, som skulle op i andet hold. Men så kom Simon og låste op og vi kunne får klædt om, osv.

Vi fik igen en gennemgang af eftermiddagens forløb. Så kom Soham og vores censor Ann-Charlotte, fra Prana Yoga Shala. Vi gjorder hurtigt klar og det gik i gang.

Jeg var den der skulle sidst op, så jeg var den eksemplariske elev, de første par time. Stemning blev hurtigt super god, vi var et meget harmonisk hold der var oppe sammen, vi var alle 3 drenge på holdet og to piger. Den en bestod efter den anden og glæder blev større og større. Før det blev min tur 15.30. Før jeg skulle ind, valgt snakkede censor og vores underviser sammen. Ann-Charlotte valgte et sted, jeg skulle undervise fra. Så blev vi kaldt ind. Jeg fik vist at jeg skulle undervise min sekvens med hofteåbner som også indholdet min eksamenstillingen, Eka Pada Rajakapotasana. Jeg gik i gang og kørte lidt forskellige stillinger af:

  • Malasana
  • Anjaneyasana
  • Anjanyasana bagerst ben i bhaekasana
  • Prep. øvelse, ukendt navn (udgangs punkt Anjanjeasana, bagerst fod oppe, fat modsat hånd. Forrest albue i jorden og hånden fat i modsatte forrest ankel. lad forreste knæ række ud og twist rundt mod bagerst ben)(Se billed af Soham fra Indien lave øvelsen)

Jeg var næsten klar over jeg ville få det sted. Fordi det var gået op for mig at prep. øvelsen var avanceret og kunne være svær at forklar folk i stillingen. Så klart jeg fik den del.

Jeg sprang ud i det, gik super fint. Selve prep. øvelsen fik jeg folk godt i. Jeg havde selvfølgelig vist den, ude foran før vi gik ind. Men forklaringen skulle være rigtig. Lige efter den ringede klokken og det var slut for min undervisning. De andre gik ud, jeg fik lidt tilbagemeldinger om det var gået fint. Så kom spørgsmålene, hvorfor jeg gjorder det, hvad jeg mente med det, samt op jeg kunne sige nogle ting bedre. Hvad det gjorder for stillingen når jeg sagde det, osv. Var super fedt, at skulle forklar, både min undervisning og skriftlige opgave. Så blev jeg sendt ud mens de snakkede sammen. Da jeg blev kaldt ind, fik jeg først af vide jeg var bestået. Så fik vi en snak til, med en super konstruktiv tilbagemelding.

Da jeg var den sidste, blev alle kaldt ind til en kort afslutning. En super dejlig eftermiddagen.

Bagefter gik vi kort på cafe os elever og mødes med to fra formiddags hold og fik en snak og en slags ”afslutning” på dagen. Alle var glade, men kunne ikke lade være med at tænke på de to der var dumpet og skulle rette nogle ting før de skulle op igen.

Efter en 25 min cyklede jeg til Lyngby til bad, aftensmad og hygge. I morgen skal de sidste 6 elever op, her i blandt Tine.

For mig et dejligt punktum på en super god og godt tilrettelangt yoga lærer uddannelse.

Erik

Så er jeg yogalærer! 2

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022