Vi kom sent i seng, men vi kunne bare sove længe, troede jeg! Fordi klokken 5 var jeg lysvågen. Allerede lidt i 6 begyndte Franskmændene at gå rundt, så kunne jeg lige så godt stå op, det var der flere der havde tænkt, så vi var alle tidligt i gang.

Vi nå igen Nicolais køkkenkundskaber. Efter morgenmaden, holdt vi en lille evaluering over turen både med forberedelserne, møderne, mv. for at sikre alt er så godt som muligt.

Her fra var der fri leg, de fleste af os gik en længere tur rundt i byen. Typisk var de fleste turist steder lukket i weekenden. Både museet, kunsthåndværk butikken, sådan forsatte det.

Vi kunne dog se butikkerne og selv byen, Tine og jeg gik en tur, sammen med Fritz, en 7 år Grønlandsk dreng, meget hyggeligt.

Alle var hjemme klokken 13, her havde vi et møde med nogle fanger, som nogle af os skal på slædetur med de næste dage. Her efter var der fælles middagsmad. Resten af dagen gik for mit vedkommende, med at tørre og ordne fællesgrej, med forskellige hjælper. Nicolai klar køkkenet igen, også med løbende udskiftning af hjælper.

Aften sluttede med endnu et vildt måltid, hvor vi alle var samlet.

De næste dage står på slædetur for 6 af os, andre vil rundt i byen og nyde vores veloverstået tur.

Vi vil takke af, med den daglige blog, vi følger op med vores oplevelser og tanker om turen over indlandsisen.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020