Oprydning og vedligeholdelse

Vi kom sent i seng, men vi kunne bare sove længe, troede jeg! Fordi klokken 5 var jeg lysvågen. Allerede lidt i 6 begyndte Franskmændene at gå rundt, så kunne jeg lige så godt stå op, det var der flere der havde tænkt, så vi var alle tidligt i gang.

Vi nå igen Nicolais køkkenkundskaber. Efter morgenmaden, holdt vi en lille evaluering over turen både med forberedelserne, møderne, mv. for at sikre alt er så godt som muligt.

Her fra var der fri leg, de fleste af os gik en længere tur rundt i byen. Typisk var de fleste turist steder lukket i weekenden. Både museet, kunsthåndværk butikken, sådan forsatte det.

Vi kunne dog se butikkerne og selv byen, Tine og jeg gik en tur, sammen med Fritz, en 7 år Grønlandsk dreng, meget hyggeligt.

Alle var hjemme klokken 13, her havde vi et møde med nogle fanger, som nogle af os skal på slædetur med de næste dage. Her efter var der fælles middagsmad. Resten af dagen gik for mit vedkommende, med at tørre og ordne fællesgrej, med forskellige hjælper. Nicolai klar køkkenet igen, også med løbende udskiftning af hjælper.

Aften sluttede med endnu et vildt måltid, hvor vi alle var samlet.

De næste dage står på slædetur for 6 af os, andre vil rundt i byen og nyde vores veloverstået tur.

Vi vil takke af, med den daglige blog, vi følger op med vores oplevelser og tanker om turen over indlandsisen.

Erik

3 Comments on “Oprydning og vedligeholdelse”

  1. Kære hold 2014.
    Det er dejligt at vide, at I er kommet til en “storby” og kan gøre forskellige ting.
    Tusind tak for jeres rigtig gode indlæg i flere uger og tak til Erik for at gi’ sig tid og ha’ overskud til at skrive så meget.
    Af og til blev det læst kl.03, der skulle man jo alligevel lige op en tur.
    Det er vildt godt gået at krydse Indlandsisen og stor respekt til alle og kom godt hjem.

  2. Kære alle. Tusind tak for at alle jeres indlæg. Det har været til daglig inspiration i min lidt mere almindelige hverdag at kunne følge jer undervejs. Det er et vildt eventyr og jeg er dybt imponeret over jeres indsats. De bedste hilsner Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *