4 Comments on “Nyt kamera, vandtæt FM radio og musik løsning”

 1. Hej Birger
  Jeg skal bruge en ny slags som er på vej hjem fra USA via Grønland, hvor jeg får lavet min samlet batteri løsning.
  Jeg har ikke navnet på den endnu, men den er gummibelagt, så jeg kan ro med den. Samt den kan lade både dag og nat i måne lys.
  Men mere om det når jeg har det på plads lige op til turen.
  Jeg får så en vandtæt batteri pakke under dæk, som jeg kan tage ind i teltet om aften. Så strøm skulle ikke blive noget problem 😉
  Mvh
  Erik

 2. Hej Keld
  Jeg får en speciel designet batteri pakke, som jeg vender tilbage til. Samt en vandtæt og stærkere solcelle end sidst. Samt en solcelle til land. Så strøm skulle ikke blive et problem. Jeg skriver lidt om det og laver en video før afgang.
  Mvh
  Erik

 3. Hej Erik. Spændende grej. Hvad gør du med strøm undervejs. har du et større 12 v batteri med, som du lader fra, eller regner du med ofte at komme til strøm undervejs på turen? Har du nogle gode erfaringer med strømkilder undervejs?
  MVH Keld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *