Dato: 11. april 2011
Lejr / dag: Lejr 6 / Dag 7
Pos (google):  Samme som i går Berlevåg (kan sætte diretke ind i Google Earth)
Distance roet: 0 km (i alt 216,3 km)
Rotid: 0
Vejr: Mest skyet lidt sol. Først på dagen 7/8 lave skyer, sidst på dagen 4/8. Vind 3 til 10 m/s faldende i løbet af dagen, sol til slut på dagen. 3 til 5 grader
Bølger?

Blev en send aften, en masse små ting jeg gerne ville have ordnet, hængt tøj til tørre, gået ting igennem, havde en masse computer ting jeg også gerne ville igennem. I seng kl. 23.30, sjov godt i min seng. Op. 07.45 til det store morgenbord her på Berlevåg Camping, lækkert. Så kunne dagen komme i gang, var nede for at betale for de tinge jeg havde fået sendt fra Vardø og hent dem 410 nkr for 13 kg.

Gik alle mine ting igennem, pakkede mad til 5 dage, lidt mere i tørmad, gik alle poser efter, osv. Tager bare tid. Fandt det hul jeg havde en mistanke om var i mit underlag, dejligt så det ikke bliver fladt i løbet af natten, havde frygtet det var ventilen.
Var neden i byen og handle mad, osv. Samt finde nogle papkasser til retur gods.
Spiste lidt pizza til middag.
Fik retur gods gjort klar, ikke meget solcelle løsningen, en brænderflaske, et låg, et par luffer, en buff, en vandtætpose og en kurs lineal, kunne jeg send hjem, 646 nkr av. Men for godt til at smide væk og for tungt til at tage med.
Fik også taget en del billeder her i byen. Så var det blevet eftermiddag før jeg så mig om.
Tog lige 20 min på sengen, fik læst lidt, set på kort, osv. Er noget spændt på vejret den næste uge, ændre sig hele tiden, har nogle store kryds og skulle gerne forbi Nordkapp.
Ellers har jeg læst regner med aften skal bruges på at se den her film om Berlevåg ”Heftig og begejstret”.
Det har været et super ophold her på Berlevåg Camping og Pensionat, virkelig fine forhold, men glæder mig nu til at komme derud af igen.

En sjov historie fra i går, jeg havde fået pakket kajakken helt super, kom i vandet og roede der ud af, fik set på kompasset 0 grader jeg roede nærmer 270 grader. Så slog det mig, nok dumt at pakke et 20A batteri ned foran lige ved kompasset. Så kom det nedlukkede vejr ind og jeg havde brug for en kompas kurs. Så jeg bare glad for der er tænkt over tingende på nær, batteriet i dag.

Heldigvis har jeg altid et spejlkompas i min dækstaske, til at udtage kurser på mit kort, samt som nød kompas, så det fik jeg brug for her. Så min perfekte pakning var ikke så smart med batteriet foran ;-)

Ser ud til turen går videre i morgen.

Tak for alle jeres kommentar, Facebook opslag, Twitter beskeder, kan desværre ikke nå at svare jeg alle.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!