Naturgummi, super hjælpemiddel

Et produkt jeg er blevet helt glad ved. Jeg har ofte haft problemer med at ting glider rundt i støvler, på teltbunden, osv. Men nu det slut, i mange Hobby forretninger, kan man købe en flaske men flydende naturgummi. Det kan man lægge på næsten alt. Jeg har fundet ud af man skal lægge det må i meget små mængder af gangen. Når jeg lægger det under mine tykke teltsokker, så holder jeg bare flasken op mod bunden af sokken og vender den på hovedet, det gør jeg rundt på hele bunden, mere skal der ikke på, man kan gentage det nogle gange. De gange jeg har hældt det på, er det løbet ud over det hele.

Hvis man har en sovepose, underlag, eller andet der glider rundt på telt bunden, kan man ligge nogle striber, af naturgummi på, så det slut med at glide. Det holder endda, godt i kulde. Hvis du skal bruge det, kan du spørge i hobby forretninger, eller søge på nettet under ”fyldende gummi” eller ”flydende latex”.

Kan købes ved Panduro Hobby kaldes ”Form gummi” kan få i 250 ml og 1 l.

Erik

4 Comments on “Naturgummi, super hjælpemiddel”

  1. Hei, Erik. Dette var et godt tips. Jeg har kjøpt inn og brukt foren tid siden. Blant annet på mitt Thermarest liggeunderlag, for ikke å gli av den glatte overflaten. Kjempebra. Men nå i sommer ble underlaget liggende i solen og det på en varm dag. Da ble gummien flytende og svært klissete, og den tørker ikke inn igjen heller. Så pass på temperaturene og direkte sollys med dette stoffet.

  2. Jeg har brugt formgummi til at skabe friktion på håndfladerne på mine vinter neo handsker og også tætnet dem. Det virker i begyndelsen men efter et stykke tids brug i våd tilstand går gummiet i lettere opløsning og det hele bliver ret snasket.

    Jeg lagde små runde “dupper” på vha. en tændstik.

  3. Jeg har brugt formgummi til at skabe friktion på håndfladerne på mine vinter neo handsker og også tætnet dem. Det virker i begyndelsen men efter et stykke tids brug i våd tilstand går gummiet i lettere opløsning og det hele bliver ret snasket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *