Et produkt jeg er blevet helt glad ved. Jeg har ofte haft problemer med at ting glider rundt i støvler, på teltbunden, osv. Men nu det slut, i mange Hobby forretninger, kan man købe en flaske men flydende naturgummi. Det kan man lægge på næsten alt. Jeg har fundet ud af man skal lægge det må i meget små mængder af gangen. Når jeg lægger det under mine tykke teltsokker, så holder jeg bare flasken op mod bunden af sokken og vender den på hovedet, det gør jeg rundt på hele bunden, mere skal der ikke på, man kan gentage det nogle gange. De gange jeg har hældt det på, er det løbet ud over det hele.

Hvis man har en sovepose, underlag, eller andet der glider rundt på telt bunden, kan man ligge nogle striber, af naturgummi på, så det slut med at glide. Det holder endda, godt i kulde. Hvis du skal bruge det, kan du spørge i hobby forretninger, eller søge på nettet under ”fyldende gummi” eller ”flydende latex”. Jeg har f.eks. brugt det på min uldsokker, til vinterture, mere her: Hjemme strikket filtet sokker, et must til ture, anmeldelse

Kan købes ved Panduro Hobby kaldes ”Form gummi” kan få i 250 ml og 1 l.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 8. februar 2021