Tv-udsendelse om Danmark rundt i kajak – vinter 2009/2010

Nationalpark Tv, Thy var så søde at invitere mig op til en ny snak om min tur Danmark rundt i kajak – vinteren 2009/2010. Det var et opfølgnings interview fra jan. 2010, hvor de lave et fantastisk program på 15 min om min tur, se det HER.

Denne gang fik vi en rigtig god snak om hele turen, igen var hele holdet utrolige professionelle og Rigmor Sams fik stillet en masse gode spørgsmål. Igen synes jeg der er kommet et rigtig godt program ud af det, hvor jeg endda fortæller hvad mit næste projekt er: Skandinavien rundt i kajak, mere om snart.

Erik

3 Comments on “Tv-udsendelse om Danmark rundt i kajak – vinter 2009/2010”

 1. Mange tak for det hurtige svar. Jeg skal have fat i en ny rygsæk, så jeg kigger lige nærmere på det. 😉

  Tak for en god blog og en masse gode anmeldelser.

 2. Hej Engberg
  Tak skal du have.
  Jeg bruger gerne mine gamle rygsække, Lowe militær rygsæk, solid og tung, eller min store Nørrona militærrygsæk med udvendig stativ til meget tunge ting. Eller bruger jeg en gamle Lowe 65+ rygsæk, det vejer kun lige over 2 kg og er ofte nok.
  Jeg vil notere jeg skal skrive mere om det og lave et indlæg i fremtiden. Ellers er du velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål nu og her.
  Mvh
  Erik

 3. Godt indslag, det var meget inspirerende.

  Jeg kan ikke finde noget på din hjemmeside ang. rygsække, hvad har du erfaringer med?

  Jeg er selv stor tilhænger af Arcteryx tasker, men ville også gerne høre om dine erfaringer, størrelse, mærker og modeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *