/Søg anmeldelse kniv

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-09-30T08:08:49+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

3 03, 2016

Spisegrej og kniv på vandre-, kajak- og kanotur (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-01T09:27:00+02:00marts 3rd, 2016|Grej, Guider, råd og historier, Vandreture|0 Kommentarer

Spisegrej/kniv på vandre-, kajak- og kanotur. Lidt om hvad jeg tager med og fortrækker på min forskellige ture. Som Indlandsisen, Alaska, store og små ture.

19 06, 2017

Anmeldelse Kniv, Condor Tool & Knife CTK242-8 Primitive Bush Knife 8″

By |2017-12-23T22:05:46+02:00juni 19th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse Kniv, Condor Tool & Knife CTK242-8 Primitive Bush Knife 8". Jeg har test kniven ned af hele Yukon River og på en masse af mine mindre ture. En rigtig god allround kniv, med et dejligt stort blad, godt håndtag og den virkelige gode skede.

29 10, 2012

Fjeldkniv, Gerber Ultimate Knife, Bear Grylls (Anmeldelse kniv)

By |2017-12-23T22:01:57+02:00oktober 29th, 2012|Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Grej|0 Kommentarer

En rigtig arbejdskniv, Gerber Ultimate Knife, Bear Grylls, med strygestål og slibesten interageret i skeden. Super kniv, test under "Far og datter i Vildmarken"

9 10, 2012

Multitool fra Victorinox, SwissTool Spirit II (Anmeldelse kniv)

By |2017-12-23T22:01:54+02:00oktober 9th, 2012|Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Grej|0 Kommentarer

Jeg har anmeldt multitoll fra Victorinox, SwissTool Spirit II, under "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano". Super tool. Brugte førhen Leatherman Wave

19 03, 2017

Valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner (anmeldelse)

By |2019-10-03T22:49:57+02:00marts 19th, 2017|Grej, Valg af ........, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner. Jeg se på, Dromedary Vandpose fra MSR, ”Waterbag” fra Ortlieb, ”Water Sack” fra Ortlieb og ”Water Bag”, fra Fjällräven

17 05, 2018

Valg af liggeunderlag til kajak-, kano-, cykel-, vinter- og vandreture [Fif og råd]

By |2019-09-15T11:58:59+02:00maj 17th, 2018|Cykelture, Fif og råd, Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|5 Comments

Valg af liggeunderlag til ture kan være en hel videnskab. Jeg har fået mange spørgsmål om hvilke underlag jeg bruger på mine mange ture og ekspeditioner. Det er der ikke noget simpelt svar på, så jeg vil beskrive min valg mere her under. Både til vandring. kano-, kajak- og vinterture, både skum- og oppustelige underlag.