Currently set to Index
Currently set to Follow

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2022-09-10T16:12:28+02:00september 30th, 2019|Categories: Valg af ........, Fif og råd, Knive|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

3 03, 2016

Spisegrej og kniv på vandre-, kajak- og kanotur (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2022-01-11T03:30:43+02:00marts 3rd, 2016|Categories: Bestik og tilbehør, Knive, Mad, drikke, bestik og tilbehør|Tags: , , , , , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Spisegrej/kniv på vandre-, kajak- og kanotur. Lidt om hvad jeg tager med og fortrækker på min forskellige ture. Som Indlandsisen, Alaska, store og små ture.

19 06, 2017

Anmeldelse Kniv, Condor Tool & Knife CTK242-8 Primitive Bush Knife 8″

Indlæg|By |2022-01-11T03:32:32+02:00juni 19th, 2017|Categories: Yukon River, Eventyrlige Yukon, Knive|Tags: , , , , , |0 Kommentarer

Anmeldelse Kniv, Condor Tool & Knife CTK242-8 Primitive Bush Knife 8". Jeg har test kniven ned af hele Yukon River og på en masse af mine mindre ture. En rigtig god allround kniv, med et dejligt stort blad, godt håndtag og den virkelige gode skede.

29 10, 2012

Fjeldkniv, Gerber Ultimate Knife, Bear Grylls (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2022-02-04T01:50:18+02:00oktober 29th, 2012|Categories: Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Knive|Tags: , , , , , , , , |0 Kommentarer

En rigtig arbejdskniv, Gerber Ultimate Knife, Bear Grylls, med strygestål og slibesten interageret i skeden. Super kniv, test under "Far og datter i Vildmarken"

31 01, 2015

Multitool, SwissCard Clasic, test (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2021-06-19T12:42:20+02:00januar 31st, 2015|Categories: Alaska på tværs|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Multitool, SwissCard Clasic, test og anmeldelse af dette herlige stykke værktøj. Det har gjort min hverdag så meget lettere. Prøv det!

9 10, 2012

Multitool fra Victorinox, SwissTool Spirit II (Anmeldelse kniv)

Indlæg|By |2022-02-04T01:50:16+02:00oktober 9th, 2012|Categories: Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Knive|Tags: , , , , , , , , , |0 Kommentarer

Jeg har anmeldt multitoll fra Victorinox, SwissTool Spirit II, under "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano". Super tool. Brugte førhen Leatherman Wave

10 03, 2018

[Mikroeventyr] Vandretur i Gludsted Plantage (film)

Indlæg|By |2022-01-11T03:35:56+02:00marts 10th, 2018|Categories: Mikroeventyr, Vandreture, Danmark|Tags: , , , |15 Comments

Jeg har igen været på et lille mikroeventyr. Jeg kørte ud i Guldsted Plantage (nær Ikast) gik en korte vandretur. Da det blev mørkt slog jeg telt i skoven, da der er fri teltning i plantage vestlige del. Næste dag gik jeg en 4 timers vandretur rundt og så på området og alle dyresporene, i sneen. Du kan se min film her.

3 11, 2016

Anmeldelse, Powerbanks og solceller, på Yukon River

Indlæg|By |2022-01-11T03:30:49+02:00november 3rd, 2016|Categories: Yukon River, Eventyrlige Yukon, Solceller|Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , |2 Comments

Anmeldelse og test af de powerbanks/batterier vi havde på ekspeditionen "Yukon River, Eventyrlige Yukon", hvor vi padlede 3.220 km i kajak over 78 dage. Samt vandre 65 km af Chilkoot Trail.

Go to Top