20120714-192713.jpg

Dag 39
Lejr 32
Hviledag / vejrfast
Sikke en aften og nat. Karen holdt på ind til jeg lage mig 2330 og sagde iPaden skulle slukkes. Sov super til kl 3 skulle tisse og telt var varmt af morgensolen. Kunne bare ikke sove igen. Karen ville også ud og tisse kl 4, tror først jeg faldt i søvn igen kl 0430 vi alle sove til kl 8. Var nu bleve overskyet og en del vind. Vejrudsigten sagde forsat til en del regn fra middag. Samt der er 15 dage siden vi sidst lå over. Karen snakkede en del om det og når vejret var koldt. Besluttede jeg vi holdt en hviledag, måske vejrfast.
Jeg satte mig og lavede varmt vand i forteltet. Så fik vi morgenmad. Hele dagen er gået i teltet, med leg, spil og en masse iPad. Jeg får læst en del. Snart færdig med en kæmpe bog på 1480 sidder. Sjældent jeg har tid til at læse så meget. Samt jeg får lavet huskelister til div ting. I dag stod den på Kajak Ekspedition til Nordøstgrønland, for www.diteventyr.dk fordi den tur ser ud til jeg skal guide i aug. 2013. Har allerede nok forhåndstilmeldte. Det bliver fedt.
Karen ser Lille Nørd, Timm, osv. Tegner, lytter sange og danser, m.v. Vi fik middagsmad. Så kom regnen stille og roligt og faldt resten af eftermiddagen. Vi tog den sidste juice, sodavand, kage og pandekager. Så skal jeg ikke bære det i morgen. Her fra kl 17 holdt regnen op og sol kom frem igen. Skulle ud og tisse og lave coctailpølser til Karen. Nu når jeg ud tænkte jeg at jeg ligge vi fiske midt, her over vandfaldet og haps der var bid, fik den fineste fisk. Sådan! Karen kom med ud og ordnede fiske Dino fik hoved og hal. Resten gemmer vi til i morgen, Karen siger hun glæder sig til at smage. Faktisk Karen der tog billede af mig og fiske med min iPhone. Hun er ved at være god til at tage billeder.
Har været en god hviledag. Men glæder mig også til at komme videre og se hvordan vandfaldene er at komme forbi. Hvor langt og hvor let det er at bære. Terrænet ser virkelig flot ud frem efter, det jeg kan se her oppe fra. Har lyst til at tage afsted nu, i den fine aftensol. Men dumt at lave om på rutiner når Karen er med.
Resten af aften står hygge, læsning og podcasts.
Mvh
Erik

20120714-192803.jpg

20120714-192915.jpg

20120714-193147.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen