Regnen faldt tungt på teltdugen hele aften og natten. Først ved fem tiden, begyndt regnen at aftage.
Vi rigtig op lidt og seks. Vi pakkede stille og roligt sammen og lige som vi skulle ud af teltet, kikkede solen frem.
Så humøret var højde da vi pakkede sammen, da vi havde forventet regn. Vi valgt også at gå en lille tur, op på en lille top tæt på, forse lidt frem efter og nyde de mange blomster der er.

Klokken 09.33 padlede vi afsted, ud i forholdsvis tæt is. Der var masser af små is klumper og isbjerg i fjorden. Strømmen gik forsat ud ad, men var på det sidste.
Vi fandt vej igennem isen og efter en 500 meter lukkede det lidt op igen. Det var virkelig smukt at padlede imellem isen og med blandt vand. Vi padlede en times tid ind i fjorden og kunne se den store gletcher godt 10 km inden i fjorden. Vi fik en del sol, mellem skyerne. Efter en god time, valgte vi at krydse over fjorden til et stort floddelta, vi padlede langs med. Der var virkelig mange måger her. Der må være godt med mad her, siden der er så mange.
Efter 2,5 time og godt 9 km. Gik vi land og slog lejr. Vi kunne tydeligt se, her har været mange får en gang. En dejlig dag i kajakken, så flot med alt isen, vi padlede og zig-zagede os igennem. Karen kunne let holde varmen i dag, men nogle flere lag tøj. Men hun synes forsat det er lidt hårdt at padle. Vi tager den lidt med ro, de første dage her, før vi skal re-testes, og der er meget regn.

Mens vi pakkede ud, sagde Karen pludseligt, der er noget der bevæger sig. Kort tid efter kom en polarræv løbende med en død fugl i munden. Da havde forsat hvid hale, men var eller brun. Senere opdagede vi også den holdt øje med os på afstand. Tænker den måske har unger i nærheden.
Vi fik kajakken godt op, for tidevandet. Lige som vi slog telt op, et stykke oppe på skrænten, begyndte det at regne. Vi nåede lige ind, før det tog til.
Vi kunne så nyde frokosten, med regnen hoppede på teltdugen. Det var timing.
Vores foto-Safari og rævejagt blev udskudt, til der var et lille ophold i regnen, lidt over 17.
Jeg måtte også trække kajakken lidt længere op, da tidevandet går pænt langt op.
Dejlig dag igen, vi glæder os dog til bedre vejr, så det er hyggeligere at gå mere omkring.
Nu skal vi hygge. I morgen skal vi lige time afgang med tidevandet, men det skulle blive bedre vejr.
Vi nyder det hele, og hygger os.

Turdata:
Dato: 24. juni
Dag: 3
Lejr: 2
——
Kajak
Km, kajak: 8,8 km
Km, kajak, ialt: 19 km
Afgang: 09.33
Adkomst: 12.03
——
Vejr:
Regn hele natten. Skyet med lidt sol mellem 08.30-13.00, vindstille til svag vind, fra syd. 8-10 grader. Fra 13.00 regn.

 

Indlægget er opdateret: 26. juni 2021