Så blev det tid til at tage på seminar her i weekend, den 8.-10. Oktober. Noget nyt for mig at deltage i et officielt træf / seminar. Fredag sidst på eftermiddagen, kørte jeg af sted mod Fur, en tur hvor der var tid til at høre podcats om kajak og tænke over livet, 3½ timer, gik der før jeg var frem.

I løbet af aften, kom de fleste deltager, ca. 20 i alt, der var en kort velkomst, natmad og lidt løs snak, før vi gik i seng. Næste morgen, var det op, fik lidt morgenmad og gjort klar til undervisning, så the skulle der til.

Klokken 9 startede der klasse undervisning. Det var en fin snak om kapkajak, vi var omkring typer af kajakker, vandmodstand, hastighed, osv. Pagajer, var vi omkring rostil, typer, erfaringer, m.v. Trænings form, som interval. Vi fik fremlagt forskellige måder at træne på, de forskellige tempo former, osv. Der blev henvist, til www.ropro.dk til inspiration til interval træning. En virkelig inspirerende formiddag, selv om man ”kun” roer havkajak. Tak til Jesper og Peter Unold.

Efter middagsmaden, tog vi til vandet, vest på Fur hvor der var læg, her var der teknik bane, interval roning, samt vi kunne prøve 3 typer kapkajakker, alle men gode udfordringer.

Jeg havde fået Arrowkayaks, to ny model med, så folk kunne prøve, ”Nuka” og grønlænder ”Ivalu”. Ligeledes havde jeg en grønlænder pagaj i kulfiber, der også er på vej, meget sjovt at prøve.

Sidst på eftermiddagen gik det tilbage til Fur Camping, hvor der blev lavet fælles aftensmad. Så var der en orientering om Havkajaksamrådet og EPP.

Til slut var der foredrag af Torbjørn, 2 tur af 8 dag i det helt Nordligst Norge. Altid sjovt at se turbeskrivelser og anderledes steder. Godt foredrag.

Så var det også tid til at hoppe i seng.

Søndag stod på oprydning og rengøring. Hvorefter vi alle roede til Livø, til fælles frokost og afslutning. Her delte vi op i to hold og ro hjem, nogle til Fur andre til Branden Havn, for dem der havde roet til Fur.

En stor tak til Tue og Karsten for at lave en super fed og konstruktiv weekend.

Sjovt at møde en masse dygtig kajak folk og flinke mennesker. Altid rat at få ansigt på en masse mennesker man har skrevet med, set navne på rundt omkring, m.v.

Så hvis du tænker på at deltage næste år, kan jeg kun sig, det var hele turen vær.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 7. februar 2021