Hviledag

Dato: 22. jan. Fredag
Lejr / dag: 21 / 26
Pos (google) N 56.98184 E 10.30373
Distance roet: 0 km
Rotid:  0 timer
Vejr: Ingen betydning i dag.

Sov længe til 0730, så startede telefonen med at ringe, men var også blevet 23 før jeg kom i seng.

Dagen er gået med at spise, ordne mine sager, handle lidt, samt snakke en masse i telefon. Snakkede med alle fra i går, fk fortalt hvordan det var gået og fik sagt tak for hjælpen. Så har jeg brugt meget tid på at planlægge fremad, hvis min planen holder er jeg ude af isen på to dag. Men lad os nu se.

Jeg vil slappe af resten af dagen og gør mig kampklar.

Jeg skal nok lave en masse grej anmeldelser bagefter, men vil helst lave det når der ro på samt tid. Der er mange der spørger, forståeligt nok. Til slut, skal jeg nok tage billeder af alt mit grej og beskrive det del for del.

Her lidt:

Den kajak jeg sejler i er en Arrow Play, fra Arrowkayaks, læs meget mere her, her er tekniske detaljer, test (også en af mig) m.v.

Tørdragten jeg bruger er Sandiline Deluxe Drysuit, jeg sejler i den gamle model, lynlåsen er ændret, samt farverne. Læs mere om dragten her

Ellers er det kun at sige at kampen starter imorgen igen. Med ny GPS tracker, så det skulle køre igen.

Erik

2 Comments on “Hviledag”

  1. Hej Erik
    Dejligt at se, at du kommer fremad trods uventet meget vinter.
    Vil det være til din fordel, at vinden går i vest i næste uge, så grødis driver til havs på østkysten og du får en mere ren iskant at komme i land på?
    Utroligt at den østenvind 8-9 m/s i de sidste dage ikke har kunnet bryde isen, men en bræmme af grødis, dæmper sikkert bølgerne?

  2. Hej Erik – godt at se du kommer fremad – selvom det går lidt langsomt. Hele familien ønsker dig god vind de kommende dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *