Det var herligt at ligge i sin sovepose og høre vinden stille og roligt lægge sig. Temperaturen var høj, så alle nød natten. Desværre kunne jeg høre det sneede.

Da jeg råbte godmorgen klokken 7, skyndte os og kikke ud, glæden var stor da der var god sigt. Efter alle morgen rutinerne, var det ud og grave telte fri. Det tager altid lidt længere tid at pakke , når man har ligget stille nogle dage.

Vi begav os afsted i det gode vejr, der var en del sneskagler, men de var bedre en de sidste dage, samt der var et lille lag ny sne, der gjorder vi gled godt afsted.

Desværre kunne hovederne mere end kroppene, så,efter tre gode timer, faldt tempoet. Vi måtte hjælpe hinanden med lidt kg, skaglerne blev lidt være. Flere blev noget trætte.

Vi klarede de 8 omgange af en time og kom lidt over 26 km, det er ok. Men håber på lidt højere tempo i morgen.

Vel fremme var der op med teltene. Jeg tog en snak med hver enkelt, for at sætte teltholdene, det sidste stykke og sikre mig alt er ok.

Nu håber v på godt vejr den næste uge, så vi kan få et godt flow og komme ned.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer mails facebook mv herude Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem Vi får kun et meget lille udvalg under vejs via satellit telefon

Dato: 24. april
Dag/lejr: 24/20
Pos: N 66 13 26,6 W 42 30 23,0
Distance/højde: 26,2 km, 110 højde meter ned, ligger nu i 2338
Føre: Mange vindskagler, mange med ny sne, tyndt lag ny sne
Vejr: Minus 6-2 grader, sol,. En del lave skyer, men små sne
Sigt: meget op og ned 500 meter til 3 km

Indlægget er opdateret: 10. december 2020