20120612-170039.jpg

Dag 2
Lejr 2
Blev en kort nat da Karen længe op. Til 23.50 og allerede kl 04.25 vågnede jeg ved Dino gøede langt væk? Så hans sele lå på jorden med vejeren til. Ville ikke gå fra Karen, så sov, fløjtede, osv. Først kl 0725 da jeg var ude og tisse kom han krympende. Læst til kl 9 da Karen vågende, mad og pakke sammen. Godt nok overskyet med bygger og koldt.
Kl 10 kunne vi pakke ned. Da pakkede kanoen synes jeg der var alt for meget. Så efter en del overvejelse lage jeg noget mad i depot og Dino’s underlag. Kl 11.45 kunne vi endelig padle afsted, tungt lastet og noget spændt på dagen. tartede i lidt strøm, så mere stille men Karen frøs og ville ikke selv om vi sang ” Marie hønen….” uden at kunne teksten.
Efter 30 min stoppede vi. Måtte stolle på Karen når hun sagde hun frøs for meget.
Op med teltet of Karen smid alt tøjet og kravlede i posen. Jeg flyttede om på ting i poser, osv. efter dages erfaringer.
Karen kom ud og vi fiskede mens Dino gik tur med os. Han gøede når jeg kastede Karen ville også fiske så hun fin sin stang med flød og flue. Jeg kastede og hun rillede ind mens beg fiskede jeg fik bide, juhu. Da jeg fik en gede ind bid den linen. Men jeg kunne nå at tag den. En 50 cm gede. Karen skrig og hyllede op og løb i teltet og nægtede at komme ud eller se fisken. Mens jeg ordnede den faldt Karen selvfølgelig i søvn og sov resten af aften. Jeg og Dino lavede bål og lavede gede, spejlæg og varmt vand. Vejret klarede op og vi fik sol, med enkelte små bygger. Kl 19 var det i teltet. Karen var umulig at vække. Så jeg kunne ordne min gøre mål og hygge.
Mvh
Erik

20120612-170105.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen