20120727-200300.jpgDag 52
Lejr 42 ( lejr 7 på ferien)
10 km 0940-1005 og 1120-1340
Vi hyggede og som altid lage jeg mig lidt over 23. Men kl 2330 vågnede Karen. Hun havde snakket i søvne flere gange, hvor hun skældte ud. Men nu var hun rigtig vågen. Kirsten tog sig af hende men vi var vågen gang på gang de næste 1,5 time. Så sov vi alle igen til lidt i 8. Hvor rutinerne kørt igen. Da alt var pakket gik pigerne og børne de 2 km ned igennem byen. Lidt efter kunne Jesper og jeg padle afsted og ned igennem de mindre foser ned til byen. Der var meget vand og fart på, dog med lidt mindre sten under overfladen som altid men gik som en leg ned. Kunne godt havde pigerne og børne med, men ingen grund til at tage chancer. Vi og de ca 2,5 km ned til Hotelet og centrum på 25 min. Her gjorder vi kanoerne klar til videre færd. Så gik vi på cafe og fik kage, The og sodavand mens vi ventede på de andre. Der gik 25 min før de kom fordi de havde været på legepladsen igen. Så skulle de også havde noget, osv. Så først kl 1120 padlede vi ud i den store så i let over skyet vejr, sol og næsten vindstille. Dejligt med lidt afveksling og kunne se langt. Godt nu er der ikke nogle fos nogle er bange for, men dårligt fordi vinden hurtigt kan ødelæg fremdriften på søen. Men vi padlede der ud af og efter en time holdt vi en kortere pause i solen. Der kom en stor tur både ud med turister fra Inari. Vi tog videre langs den vestlige kant. Vi tog en kurs ud mellem en del små øer. Men kort efter blæste det hurtigt op, alt for tidligt i følge vejrudsigten. Det kunne pigerne ikke lide, så vi drejede af og padlede ind til land og sluttede for i dag kl 1340 efter 10 km. En god løsning fordi bølgerne var allerede en 40 cm modbøgler.
Vi hyggede med at slå lejr, spise mad. Jeg fiskede også lidt men var ikke godt da der var lavvandet langt ud og en masse store sten. Ellers blev det en stille eftermiddag med læsning. De andre gik en tur. Men vi blev, da Karen har været lidt på tværs i dag.
Ellers går alt godt. Karen har igen vender sig til sin mor er her. Jeg er sat ud på sidelinien igen. Nu skal Kirsten stort set gøre alt. Det er kun til nød, jeg må hjælpe Karen.
Aften gik med de andre laver bål og snobrød. Kirsten og Karen var også der ude. Jeg var kreativ og fik skrevet en del ny eksempler til min kommende motivations og samarbejds bog super herligt. Kl 2120 begyndte det at pisse ned. Så nu er alle i teltene. Nu skal der læse og drikkes The, livet går sin stille gang.

Blå Tønder til opbevaring af grej til kano
Prøver lige igen, sidste virkede ikke

Erik20120727-200344.jpg

20120727-200410.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen