Underholdning med indhold til julefrokost, med Erik B. Jørgensen

Ønsker din virksomhed, forening eller andet underholdning med indhold til julefrokosten, julesamling mm.

Så er det ikke umuligt. Hvor der både er sjov underholdning i, samt der er værktøjer til at blive bedre til at samarbejde, lede, være en god kollega, samt redskaber til at nå personlig mål, være en bedre partner, osv.

Hvem kan underholde til julefrokosten?

Det mener jeg, at jeg kan, med min medrivende fortælling, om mine ekspeditioner og mit liv, kan være om Sirius Patruljen, Jægerkorpset om min tid som Jægersoldat, kajak ekspeditioner, Grønlands eventyr, kano tur med min datter, osv. Alle foredrag kan bære præg af ”rent” underholdning eller et festligt indslag før det hele starter.

Men det kan også sættes sammen, til at omhandle Personlig indstilling, samarbejde / teamånd. Med forskellige vinkler

Eventyret starter i din egen baghave

–       et foredrag om personlig indstillingSammenhold eller gå kold

–       et foredrag om at skabe et stærkt fælles fodslagPunktér jeres konflikter, før de opstår 

–       et foredrag om konflikthåndtering og forebyggelse af konflikterFå det bedste frem i andre

–       et foredrag om effektiv ledelse

Alle foredrag er levende fortalt med billeder, video, osv. Hvor det er den gode historie der er i centrum, med moraler og livsråd, fra et ikke helt stille liv.Læs meget mere om mine foredrag herover i menuen, her er video eksempler, billeder og meget mere.

Hvad siger andre?

Jeg havde hyret Erik til et gå-hjem-møde. Foredraget var om Sirius-patruljen. Det var fascinerende og spændende og en rigtig god oplevelse for alle. Det er ikke sidste gang jeg laver noget sammen med Erik, der får min varmeste anbefaling.
Venlig hilsen

Jan Arup
Direktør
Handelsbanken Viborg

Du kan læse hvad andre har sagt her.

Lad mig underholder til julefrokosten, hvis der skal noget indhold i underholdningen før de våde vare og maden serveres.

Håber vi ses

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022