20120626-215104.jpg

Dag 21
Lejr 17
11 km 1010 – 1400
Karen kæmpede igen og sov først kl 22. Jeg blev til 2330 som altid. Vi sov igennem og jeg måtte vække Karen kl 8. Ud var lidt træt, så vi lavede en hule og så så ud lidt iPad. Ville ikke rigtigt spise noget. Jeg pakkede. Så skulle hun på toilet. Herefter stod Karen pludselig ude ved mig fuldt påklædt. Klar til at lege, stormede rundt. Pludselig råbte hun jeg skal lave puha. Men hun skulle selvfølgelig forsætte med at løbe hen til et godt sted, i stedet for at stå stille og tag bukserne ned. I uheld igen. Nu underbukser, vask, osv. Da det var ordnet var prinsessen sulten. Havde pakket maden ned så frem med det igen. Så var mi. Tålmodighed sat på en alvorlig prøve. Ville bare af sted. Kl 1010 kunne vi padlede ud, glade og mætte. Vejret var godt sol med også en del skyer og lidt vind. Vi kom godt der ud af. Efter 20 min begyndte pause pigen råbe op. Tog hurtigt dagens første pause på en lille klippe. Karen tag masser af billeder så snart jeg gør, hun elsker hendes kamera. På vores videre fær. Kom alle legene vaske cap, padle, lege med pinde, synge, osv. Men nu ønskede prinsessen madder. Så efter 1t45min holdt vi frokost. Næste stræk var over et åbnet stykke gik super godt i sol og havblik. Så lidt både og fugle. Men var meget stille i dag. Lige som vi kom over kom der midt mørke skyer og det gik fra havblik og indstille til 7 m/s modvind og 30-50 cm bølger. På 15 min, gik lynnende hurtigt. Padlede ind i en lille vig fordi det var for hårdt at padle mod. Samt vi stod foran et stort kryds. Vel i land så det ikke ud til at lægge sig igen. Gik lidt rundt for at finde en lejrplads men var ikke særlig godt. Fandt en plads 100 meter længere hen. Karen gik med Dino og beg padlede der hen. Hyggede os med at slå lejr stille og roligt samt filme. Karen fik lidt madder og jeg fik skidt tøj. Så havde je en overraskelse til Karen vi skulle bage boller i dag. Så vi lavede dej og mens den hævede gik vi og fiskede. Her efter lavede vi et stort bål. Så vi kunne få gløder, imens lavede beg varmt vand, aftensmad til mig og Havregryn til Karen. Så satte vi boller over i vores gasbageovn, det hedder den ligner en budding form med låg. Den sætter vi over bålet, i mens fik jeg ordnet ekstra brænde, hvis vi må blive her nogle dage. Samt vasket op, m.v.
Efter 45 min var der boller med smør og cotailpølser. Sikke en fest. Så gik vi i teltet i legede, tegnede, læste bøger, osv. Karen var igen ustoppelig og ikke træt. Først lidt over 20 fik jeg lov til at skrive og ordne kort. Mens Karen sidder i sin hule, af soveposen der er sat op i tørrenettet. Den Vil hun sove i, i nat.

Vi skulle begge lige ud og tisse og der midt i det dejlige varme bålsted lå Dino. Det har beg aldrig set. Men må være dejligt varmt og ekstra varme fra stenende.
Indtag har vi set en del ænder, flyver før jeg kan se hvad det er. Samt en ordentlig flok måger.
Vejrudsigten for i morgen skifter hele tiden men se ikke godt ud. I over morgen ser rigtig dårlig ud med en masse vind. Så må se hvor når vi kommer videre. Ellers må vi hygge og gå nogle ture.
Glæder mig meget til at forlade søen, selv om der er flot er ca. 90 km igen med vi skal ca. 100 højde meter op igennem elve og søer. Så skal trække kanoen nogle stedere og bære. Så glæder mig. Hvor hårdt bliver det. Hvordan bliver det at styre tiden? Fordi er ingen steder at blive hente før ved havet i Norge. Men mor er nok lige glad om det tager et par dage ekstra, hi. Samt kommer mere ind i fjeldet og naturen igen.
Mvh
Erik

20120626-215143.jpg

20120626-215200.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen