20120612-165712.jpg

Tur op til “Far og datter i Vildmarken” gik super med et par konflikter som forventet.
Vi tog afsted mandag morgen kl 8. Og kørte igennem til kl. 21.50 hvor vi fandt en lille campingplads. Dagen igennem havde vi haft lidt sto med, spise og tisse pauser, to legeplads pauser og hundeluftning. Det meste af maden blev spist i bilen. Karen var lidt sur en god time ellers gik det godt.
Dag to startede kl 6 med afgan lidt over 7. Karen var igen sur i et par timer hvor hun ville hjem til sin mor. Men ellers sov hund meget og var glad. Vi så en masse dyr og endda en elg tæt på herligt. Vi havde ikke mange stop før vi nåede Finland. Her to vi i det store shopping center i Tornio, jeg kendt fra “Skandinavien rundt i kajak”.
Her fik jeg købt et Finsk tele og datakort, samt handlet lidt mad. Leget på rulletræpper. Vi fik tag selv pizza, osv. Før Karen fik en is til slut. Så kl 19.30 kunne vi køre videre. Vi tog et godt ryk mere til kl. 23. Hvor vi slog telt ved en elv med en fin teltplads.
Karen, Dino og jeg gik en tur, vi så en ræv før det var senge tid.
Op igen kl 6 efter vi havde pakket sammen kørt vi videre pg spiste morgenmad i bilen efter en time.
Vi holdt på og ko. Virkelig ud på landet på de små grisene, osv. Før vi var ved start efter 2 timer og to elge og mange rener senere.
Niels hjalp med at slæbe alt ned til en lille perle af en plads ned til vandet. Vi sagde farvel og tak til Niels der kørte hjemad. Tusind tak for turen og kammeratskabet.
Karen og jeg havde aftalt og blive. Vi nød det super gode vejr og jeg fik ordnet alt og gjordt kanoen klar.
Der kom oven i købet en bil med en kano på den modsatte side og satte i. Det unge Finske par padlede over og hilste på. De skulle ud i en uge og kendte Hans Michael der har hjulpet mig, verden er lille.
Vi hygge is og fik gået en tur med Dino. Karen gik kold kl 16.30 så jeg måtte lave bål og spise alene. Resten af aften gik med at gøre klar og hygge. Jeg var også godt træt.
I morgen den 7. juni er første padle dag. Jeg glæder mig, her er så flot og skønt.

Mvh
Erik

20120612-170105.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020