Jeg er i gang med fase 1 til 45 dage i vildmarken med min datter og hund til sommer.

Fordi jeg er lidt låst i et par uger her, fordi jeg venter på svar, fra forskellige folk, men hensyn til hvor vi skal hen, medier, osv.
Derfor er jeg ikke nået til Fase 2 endnu, som er samarbejdspartner.

Fase 1 er for mig at få viden og overblik. Det vil sige at jeg sidder og surf for vildt på nettet, jeg læser turbeskrivelser, ser på udstyr, kanoer, m.v. Jeg har lånt, fået og har selv en del bøger om kano jeg læser i.

Nu her gælder det om at blive inspireret så meget som muligt.

Jeg bruger ikke meget tid på projekt endnu, der er selvfølgelig i mine tanker hele tiden og jeg har mange huskelister. Men arbejdsmæssigt bruger jeg max. 20% fordi jeg har mange foredrag, bog om Skandinavien rundt og mange andre ting. Det er heller ikke nødvendig endnu.
En af mine vener Morten har lånt mig hans kano og padler, så jeg kan komme ud og træne lidt og få de første erfaringer, men der går lige et par uger endnu, før jeg kommer ud.

Min træning er fortiden kun yoga og tung styrketræning, for at få muskelmasse på og slappe lidt af. Så er ikke gået ind i tur træning endnu. Men som altid er styrketræning vigtigt for mig, men fortiden er det for min egen skyld.

Så snart står den på Fase, det bliver også spændende.

Jeg vil lige vise hvordan jeg arbejder:

 

Erik

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen