Noget jeg har lært igennem mit liv er, jeg kan intet alene, alt kræver samarbejde.

Det har jeg ikke altid tænkt, men jeg har lært at hvis jeg vil noget, så kræver det en masse folk omkring mig bakker mig op, hjælpe mig, gider at være sammen med når jeg går efter mine mål og vil en del af mit liv og eventyr. Da jeg søgte ind i Jægerkorpset, er jeg overbevist om alle aspiranter der søger først gang, troede det handler om at møde op og vise hvor sej og stærk man var, så bliver man Jægersoldat. Men sådan er det ikke, det er så hårdt både mentalt og fysisk, at man ikke kan klare det selv. Det kræver man vil og kan hjælpe andre og få hjælp. Her kan du høre, hvordan vi klarede det i vores ”The-klub”.

Det har jeg brugt lige siden, jeg kan intet alene. Selv min solo-ekspeditioner, kræver samarbejde. Jeg gennemfører godt nok alene. Det kan jeg kun fordi jeg har opbakning på hjemmefronten, der er nogle der hjælper mig med f.eks. min hjemmeside, tager sig af min datter når jeg er længe væk, andre der hjælper mig med viden og depoter. Så for jeg kan klar det, skal jeg være folk omkring mig, der gider hjælpe mig. Det vil de kun hvis jeg hjælper igen eller der er noget andet der gør folk gider hjælpe. De skal have en motivation for at hjælpe mig, kan være min historie, viden, være en del af projekt eller penge. Jeg behøver hjælp for at nå mine mål!

Det er en af de (mange) vigtige ting, hvis du vil nå dine mål!

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022