Dato: 22. april 2011
Lejr / dag:  Lejr 13 / Dag 18
Pos (google):  71 05 58.2 / 25 22 41.7 (er personlig i Honningsvåg)(kan sætte diretke ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 418,2 km)
Rotid: 0
Vejr:  8/8 mellem til lave, sne og hagl. 10-14 m/s nv. 2 grader. Snestorm på fjeldet
Bølger ? store
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

 

Blev til en dejlig nat i seng, ren og pæn. Stod op kl. 8 til en vejrfast siger 12-14 m/s hele dagen. Fik opdateret lidt på min blog, billeder, sikkerhedskopi, m.v. fik lidt morgenmad. Spille spil med Patrick (9 år) har spillet en hele del spil i går og i dag.

Gik mine ting igennem hænger til tørre rundt omkring, samt er ved at lade batteri, ser ud til det er den lader jeg købte ikke kunne klar det batteri, så når jeg har ladt, er der intet kommet på. Håber kommer til at virker nu.

Heldigvis ville Lars vise mig øen, vi kørte en tur, først rundt og se Honningsvåg, så Kjelvik, herefter til Kamøyvær også en lille bygt. Så gik turen til Nordkapp hen over fjeldet, hvor det blæste helt vildt, en masse snefygning virkelig vinter. Kom til Nordkapp kan huske noget af det fra da jeg var her for en 20-22 år siden. Bl.a. kunne jeg huske en samer man kommer forbi med rener, skindsalg, osv. han var ved at gøre klar til turist sæsonen.

Kom til selve Nordkapp var rundt og se bygningen, ikke rigtig åben endnu, men sjovt at se lidt af historien, var ude ved Globussen som jeg havde set nede fra i går, blæste vildt meget. Men som mig og Lars snakkede om, jeg må havde sådan et billede.

Vi kørte tilbage over fjeldet, meget sne på vejen, samt en enkelt bil der var blæst / kørt ud i sneen, men hjælp var på vej. Kørte end og så bygten Skarsvåg. Samt tilslut en tur op på et højt fjeld så kunne se Honningsvåg fra oven. Sikke en tur at få, fået en masse at vide om Finmarken, området, samer, regler, osv. ganske hyggeligt.

Vel tilbage, igen opfølgning på min ting, får vasket mit tøj nu, super. Spillet flere spil. Aften står på afslapning, osv. Ser ud til vejret gør jeg kan ro over middag i morgen og dagen efter, håber. Denne gang forhåbentlig med tracker, der virker, er strøm på nu ;-)

Emne skift.

Jeg prøver at udbrede at Eventyret starter i din baghave. Så det gør mig super glad når andre siger de føler sig inspireret til at tage ud selv.

Hennning Dien drømmer om at ro Danmark rundt i kajak. Han har mulighed for at få 50.000 kr. til det eventyr. Skal vi ikke hjælpe ham og stemme på hans eventyr. Hjælp Henning af sted på tur, tager kort tid.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!