Jeg vil lige bruge lidt plads på at takke min altid trofaste samarbejdspartner i Odense. Eller to kan man sige da det er to butikker. Personalet er altid imødekommende og flinke til at hjælpe med råd og endnu en gang stå til rådighed når jeg skal bruge en bestemt lille stump. Jeg elsker det store udvalg de har tilsammen og at de kan skaffe næsten alt.

Især en stor tak til folkene bag Morten og Christian for de mange timer i har lagt i mine projekter. Super at havde jer som bagland.

I den forbindelse skal der lyde en stor tak til Friluftslageret & Summitshop leverandør der bakker op.

Helsport med min dejlige telt og mine soveposer, indtil videre har jeg kun været i vintersoveposen.

Haglöfs for at lever alt mit ydre tøj, støvler, vandtætteposer, osv.

Primus, med kogegrej, termokander, bestik, osv.

Herligt at have to gode mærker med.

Med Aclima, Avannaq, osv. er det super at se de Skandinaviske kvalitetsmærker støtter op.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!