I denne historiefortælling, fortæller jeg om en lidt underlig og lidt til grin oplevelse i tåge, under kajak-ekspeditionen, “Skandinavien rundt i kajak“.

En dag på min lange kajak-ekspedition “Skandinavien rundt i kajak”, var jeg nær Bergen og padlede i de smukke fjorder.

En morgen da jeg kom ud af teltet, lå tågen tæt over fjorden. Jeg stod og overvejede om jeg skulle padle af sted eller vente. Men jeg skulle padle langs land, så jeg padlede afsted.

Det var meget tåget, men jeg tænkte det var ved at lette. Ud af tågen kom en lille båd frem. Da jeg kom lidt nærmere, lignede det mere en af de store baljer, til fisk. Jeg lænende mig lidt frem, som om jeg kunne se bedre af det. Og lige der gik det op for mig, det var ikke en båd eller balje, men en hvid sandal (crocs), der kom flydende i vandet forbi mig.

Jeg måtte bare grine af mig selv og konstatere at det var noget mere tåget, end jeg troede.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. marts 2023

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!