Jægersoldaten, Erik B. Jørgensen sidder i Bagdad, Irak, på mission og syer på symaskine

Erik B. Jørgensen sidder i Bagdad, Irak, på mission, som Jægersoldat og syer på symaskine. Her var symaskine selvfølgelig også med!

Blogindlægget er opdateret den 20. dec. 2022

En symaskine er ikke noget mange forbinder med friluftliv og tid i naturen. Men for mig er en symaskine et “must”, fordi næsten uanset hvilke slags tur jeg skal på, har jeg brug for at lave forbedringer, speciel ting eller reparationer. Det ofte små ting, men det også ofte de små ting, der gør meget for turen. Det kan være små øjer til at sikre ting til i jakke lommer, små tasker, tørrenet til telt (se blog), forstærkninger, osv.

Mange store ting kan ikke betale sig at lave selv, da stof, lynlåse, osv. er dyrt, men hvis man kikker sig omkring kan man nemt finde, et færdigt produkt, som man kan sy om, eller forbedre lidt, så den passer 100% til ens behov.

Min symaskine har nu fuldt mig i mange år fra Sirius, igennem min militær tid, bl.a. på missioner ved Jægerkorpset og i min ekspeditions forberedelse.

Hvis man vil anskaffe sig en symaskine, er min erfaring, man skal købe en god kraftig model, så manuel som muligt, samt en masse ekstra nåle, fordi når man syer i kraftigt materiale, kræver det en god maskine og stærke nåle (og reserve nåle).

Så det jo godt man tog symaskine kørekort, i folkeskolen😊

Erik

 

 

Relateret indlæg

 

Erik B. Jørgensen forberede sit telt, til friluftsliv, til en kommen ekspedition. Ved at sy strop i indertelt på sin symaskine

Syer stropper ind i inderteltet til tørrenet.

 

Symaskine og taske til værktøj, er ved at blive syet

Syer taske til værktøj, til “2. Thule til Thule ekspedition”, 100 dages hundeslædeekspedition.

Indlægget er opdateret: 20. december 2022