Bag en hver mand står en kvinde (mand). Bag en hver kajakmand, står en kajakekspert. Bag mig står Nicus Nature i form af Nicolai Ilcus ham selv. Han har i min kort karriere i kajak, stået for min vejledning, min første lærdom, at jeg kunne få lov til at undervise og blive bedre den vej igennem. Taget mig med i bølger og surf, m.v. Men vigtigst af alt har han været min sparring i mine beslutninger.

Nicus Nature og Sandiline har i fællesskab synes jeg skulle være godt klædt på. Jeg har god erfaring med deres tøj, så var super glad for den store mænge kajaktøj der kom til mig, med nye model i to delt dragt, specielt sprayskirt, osv.

Super fedt tøj, jeg er lykkelig for her på min tur, skal nok vende tilbage til de enkelte del senere.

Tak for at tro på mig og være fordomsfri når det gælder mine udfordringer. Dejlig men konstruktiv sparring, råd og tøj i verdensklasse.

Erik

P.S. se video af det Sandiline tøj jeg har med, gammelt indlæg.

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!