Jeg kan ikke fornægte jeg kommer fra Landbruget og har haft min gang med “FAF” hele mit liv (Fynske Andels Foderstoffer) en del af DLG. Jeg har været heldig at holde en hele del foredrag for især FAF men også resten af DLG. Det har været inspirerende og sjovt.

Da de så hørt jeg skulle på tur igen, var de hurtigt til at give en økonomisk håndsrækning, som jeg sætter meget pris på. Så hvis nogen har tænkt over hvorfor der står FAF på min kajak, så sende FAF en venlig tank når du passere en af deres lastbiler, produktions steder, osv.

DLG har også små butikker (Land & Fritid) med alt til haven, legeplads, m.v., de har telefoni og meget mere. Du vil blive overrasket over hvor mange gode ting de har.

Mange tak til FAF, håber vi ses til nye foredrag i fremtiden.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!