Nogen gange overrasker nogen bare ind helt vildt. Pludselig en dag fik jeg en mail, at Katan Event, ved Birger Elmedal gerne ville støtte mit projekt økonomisk fordi han synes det var et godt projekt og det ville han gerne anerkende. Jeg blev virkelig glad for tanken og hjælpen.

Det skal så siges at Birger og jeg har haft mange gode samtaler om hver vores tur omkring Danmark, kajak i almindelighed, osv.

Birger har flere gange, kommet med gode råd og vejledning i min planlægning også den mere filosofiske som ”husk at have kroppen med i rejsen” osv. så har man lidt at tænke over.

Birger har Katan Event, som giver folk en chance for at prøve kajak selv, rundt om på hele Sjælland. Kan være undervisning, polterabend, firma arrangement, osv.

Tak for støtte, hjælpen og alle de positive tanker

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!