Efter en gang morgenmad, kastede jeg over mine 8 kort. Da jeg købte dem, prøvede jeg at købe væske jeg kunne male på, så de bliver vandafvisende. Jeg gik ud i solen, der allerede bagte løs bag hotellet. Her kun jeg male kortene, passede med de kunne tørre i solen. Gav dem 2 gange og en bag på. En sjov væske, lidt som tynd lim. Kortene rynker lidt, men de er helt klar stærker og vandafvisende efter.

I dag kom jeg også igang med lidt træning, først styrketræning, cirkel program med ren kropsvægt og lidt let yoga bag efter, har stadig lidt begrænsninger efter jeg blev opereret i min hænder, fordi min hænder ofte sov.

Dejlig start på dagen, nu skulle jeg rigtig på den store shoppe tur, jeg skulle ud og se den Nordlige bydel, her ligger rigtig mange butikker. Grund til jeg skulle her ud, var at se hvilke våben de har og hvad de koster. Jeg blev noget overrasket fordi her lå et hav af store butik og kæder. Jeg fandt to kæmpe jagt og friluftbutikker. Helt vildt hvad de havde af alt, især fiskegrej og våben. Igen er super flinke og service orienteret.
Jeg var også inde i to supermarkede jeg var i Wal-Mark og Fred Meyer, som har lige så meget udstyr, dog lidt mere i den billige ende og lidt færre våben.

Jeg fik en snak med en del om valg af våben, kan lige så godt spørge. De fleste har en tildens til at sige jo større des bedre. De fleste er til en Marlin Guidegun 45’er, så flere model i rustfri, med 7 i magasinet. En var også mest til Ruger Scout som jeg ikke fik med ind, som han sagde en Bjørn skal rammes rigtig uanset kaliber.
Fandt oven i købet en model Ruger Scout i venstre model, så jeg skal nok få et godt gevær med.

Sjovt som folk lige kommer ind, så skal lige havde kæreste pistoler. I en af butikkerne stod der en 12.7 finskytte riffel midt på disken, til 4.800$. Hvis man lige skulle have brug for at skyde noget et par km ud. Ikke samme model med samme kaliber jeg var sniper på i Jægerkorpset. Der var så mange sjove ting, i en af jagtbutikkerne var der en hel sektion med fælder, saks og snarere til plesjæger. I en anden butik var der et dejlig lille et personers telt, selvfølgelig var der også en lille drømmeseng inde i den, så,er der godt nok noget at slæbe på.

Det er hårdt at shoppe, så der skulle lidt mad til, var inde tre steder, ingen af stederne var der borde eller stole, alt var drive in. Alt forgår i store trucks, der er meget få gående og cyklene. Men også herligt at se mange kanoer på tagene. Flere har også store ATV motorcykler på ladet, møg beskidte, er nok en del gode steder og køre ud her oppe.

Alt jeg fik købt var lidt mad og lidt fiske grej, har købt 4 små blik, to fluer og en rulle fiskeline, ikke meget men nok siger mange, så kan jeg bruge en pind eller tel stang til at fiske med, da eleven er meget små de fleste steder.

På vejen tilbage igennem byen var jeg ved at få hedeslag, solen har bagt hele dagen, nok omkring 25 grader.

Efter en lang dag blev jeg på værelset. Jeg har set på kort og ændret placering af min tre sidste depoter, så Jeff kan lægge dem ud med vandflyver, så kan han lægge alle tre på en tur. Ellers har jeg se på lister og skrevet mails.
Fedt at være her, men bliver rigeligt når jeg skal være helt til på torsdag, skal rundt og se lidt museer og andet.

Erik

Samarbejdspartner Alaska på tværs

Indlægget er opdateret: 10. december 2020