Det går godt nedad igennem Norge. Andet del mål blev nået, Sandnessjøen er skulle jeg være på dag 40 efter 1270 km. Passere som I ved igennem på dag 41 efter ca. 1260 km. Det er da ok synes jeg.

Har dog opdaget en fejl i mit km skema, som jeg har kikket mange gange i fra Bergen til Sverige står der 7 dage til 645 km, der skal stå 14 dage, så der røg lige nogle reservedage, men da jeg ikke regner med at bruge de 4 dage til Oslo. Så jeg forsat rigtigt godt med. Herfra og til Sverige har jeg sat 45 km i snit, samt jeg har 15 over ligger dag til den tur til 33 ro dage. Det burde gå.

Jeg får besøg af min familie først i juni og holder nok 3 dage fri, uanset vejr, samt jeg skal besøge min kammerat ned ved Sognefjoden, går nok 2 dage.

En hviledag som i dag kan jeg virkelig mærke min krop arbejde, den har været brugt. Men forsat ingen skavanger og jeg synes jeg det sidste tid er kommet godt fremad selv om vejret ikke har været strålende. Hvis skaderne bliver væk, ser det godt ud.

Grejet virker super. På nær nogle enkelte samleled men det arbejder jeg på at få ordnet, men lidt kraftigere stænger i stedet for de to tynde.

Empower er stadig helt i top til mit behov om mine tanker om en optimal kajak. Pagajerne virker, dejligt at skifte.

Har fået nyt Toms chokolade, så livet er herligt.

Elektronikken virker, 3 dage ca. til mine nye iPhone 4, der skal passes meget godt på!

Det var lidt herfra. Jeg hører gerne tilbage meldinger på mine videoer osv. til jeg medlemmer, er det godt nok, noget i savner, noget der kan blive bedre, osv. Så vil jeg se om det er noget der er muligt at rette op på.

Jens jeg skal se om jeg har overskud til at pumpe vand ud af kajakken med fodpumpe og den anden pumpe for at se tid og forskel.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!