20120621-180944.jpg

Dag 16
Lejr 12
Vejrfast
Da Karen sov tidligt frygtede jeg for natten. Med god grund fra kl 1-4 fik hun mad og drikke jeg ved ikke hvor mange gange. Men vi sov til kl 8 hvor vi vågnede til regn og blæst. Ved min side lå Dino og ned i fodenden på tværs lå Karen. Hun grinede lidt der nede. Vågnede lige så stille, fik morgenmad. Så på vejr. Vejrudsigten så ikke godt ud. Var lidt i tvivl fordi synes ikke de var så galt som igår, gik kun kort så kom viden og massiv regn ind over os. Vi måtte tag en vejrfast mere. Dog er det ikke vildere end jeg vi havde padlet hvis jeg var alene. Vi gjorder rent og rydde op inteltet tog hele 5 min, legede lidt. Gik ud tag vand ud af kano, finde lidt mad, slås med Dino hoppe og lege kort. Men så kom nyt regnvejr og Karen ville ind. Er også køligt er ikke mere end 6 grader.
Karen vil lege hele tiden så fik leget, læst pixi bøger, lavet vand ryddet op i forteltet. Der kom mere vind og regn så hele dagen har Dino været inde ved os.
Vi har kun ser lidt iPad. Men har også snart brugt alt strøm. Kan ikke lade meget sådan regnvejrs dage.
Sådan er dagen gået. Godt nok røget nogle Kiks idag. Men vi hugger os. I morgen ser simi ok ud. Så skulle der blive godt vejr længe. Til aften vaskede vi os i fugtservietter, fik mad og læste godnat historier. Mens Dino gøre af bølgerne der slår ind på stranden. Så skal der ellers hygges og håbes på bedre vejr fra i morgen.
Grej, Padler fra Bending Branching
Jeg er vildt glad for min super lækre Padler i træ. De er så lette har forskellig typer med
TWIG, er Karen’s børne padle med t-greb 90 cm den er hun glad for. Ligner fuldstændig en. Voksen padle.
Beavertail, er en super let padle med runde kanter og rundt greb. Den bruger i præmieret til fladt vand. Den er dejlig. Ror med en på 160 cm har også en på 145 cm til lavt vand men den bruger jeg aldrig fordi den kan Karen også rigtigt godt lide. Fordi så har vi ens padler.
Expedition Plus, er en galsfiber forstærket padle med t-greb. På 154 cm den er super fed og stærk. Den var jeg roet mest med og alle foser.
Bending Branching virker som nogen der brænder for det de laver. Fedt med lette padler når der skal tages mange padle tag. Er glad for jeg har forskellige med både med i uden t-greb. Så jeg kan veksle lidt.
Mvh
Erik

20120621-181114.jpg

20120621-195246.jpg

20120621-181159.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen