podcasts-moed-eventyreren-erik-b-joergensen-mig-selv

I det jubilæums podcast, nummer 25. Fik jeg et forslag om at sætte mig selv i interview stolen og lad en anden, udsætte mig for det jeg gør ved dem. Den udfordring synes jeg lød sjov og det gjorder Bjørn Harvig heldigvis også.

Så denne gang kan du lytte til Bjørn der interviewer mig (Erik B. Jørgensen), til en snak om hvad et eventyr er for mig og hvad jeg har lavet i livet og hvorfor jeg gør det. Jeg får snakket godt så det er en af de lange snak, på lige over 2,5 time.

Artikler

Du kan se meget af det jeg (Erik) har deltaget i her under mine ”Scrapbog

Bøger af

Jeg har udgivet 4 bøger ind til nu og jeg har bidraget med kapitler til andre bøger. Der flere på vej, de næste år, både om “Far og datter i Vildmarken” og “Yukon River, Eventyrlige Yukon”, mon ikke der kommer flere i fremtiden.

Du kan se mere om mine bøger her under og købe dem:

Har bidraget med kapitler i andre bøger

  • Hercules – oplevelser på danske vinger, People’s Press, 2015 af Thomas Kristensen og Henning Kristensen
    • Kapitel “Julemanden i Grønland” om faldskærmsdrop med julegaver ved Slædepatruljen Sirius
  • Inussuk, pejling mod Grønland, Culturecrossing 2015 af Lena Lauridsen
    • Kapitel “Grønlands vildmark – brug den”
  • Magiske Grønland, Død og drama på Indlandsisen, Eventyrens Klub fortæller, Gyldendal 2014
    • Kapitel “Den helt store tur med ski, pulk og drage

Uddrag af CV om  Erik B. Jørgensen

Mit CV er hele den her blog, så det vil være lidt dobbelt at skrive det hele igen.

Vil du se årstal og hvor jeg har været omkring, så se det her ”Erik B. Jørgensen CV

Vil du se billeder fra mine mange ekspeditioner kan du se meget her på min hjemmeside.

Andre link vi snakker om

iTunes icon

Android icon

God fornøjelse. Har du en mening om mine podcasts skrive gerne en kommentar her og lave meget gerne en anmeldelse i iTunes her.

Jeg håber du bliver underholdt. Lad mig endelig høre hvad du synes.

Erik

P.S: Se alle de andre podcasts/interview jeg har lavet før her

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Banner med Erik B. Jørgensen, Støt "Kom ud - Podcast" via min shop