Mine pagajer har jeg virkelig været glade for, især min GalaSport pagaj da den har holdt til meget, virkelig fået tæsk.

For det giver mening med længerne, er jeg 187 cm høj, men har en armsbrede fra fingerspids til fingerspids på 197 cm. Normalt er høje og fingerspids mål det samme, så der er lige 10 cm ekstra der.

Min hoved pagaj, som jeg brugte på nær to dag var en GalaSport Corsair Elite Kulfiber, på 230 cm.

Det er en pagaj jeg har haft i mange år, jeg er meget hård ved pagajer, da jeg lærte at rulle var den i bunden og hjælpe mange gange, ramt sted, gravet sne med den, brugt den som sikkerhed i isen.

Jeg knækkede en på første dagen, da den lå ned i cockpittet og jeg blev ramt af en bølge, enten var den svage, ellers har jeg fået lagt vægt på den, så den knækkede over cockpit kanten. Men jeg ved bare den knækkede.

Den anden holdt hele turen, det eneste der sket med den var at samlingen, hvor palen går op i gennem et hul i kulfiber er blevet lidt oralt, på grund af slidtage.

Den anden pagaj er en Verner Ikelos på 210 cm, med lige skaft, se den her. Den har skum i pagajen, så den nemmer flyder. Kan stilles fra o grader til 60 grader. Den har et stort blad, så den flytter meget vand. Så på langture, kom jeg ofte til at ro for hårdt til og flytte for meget vand. Men den er super i bølger og i støtte tag. Har dog haft noget svært ved at skille den af, når der kommer fint sand i samlingen, lidt af et problem på langtur. Endte med at bruge en skrutrækker og en hammer, da jeg var på besøg ved min svoger. Ikke godt på en kulfiber pagaj, men gik uden de store mærker.

Igen en virkelig dejlig pagaj, dog er jeg ikke så glad for den stramme samling. Kan ses, prøves og købes ved Nicus Nature.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022