Jeg har også testen en drikkedunk / drikkeflaske fra Aladdin. En flask jeg faktisk er blevet overraskende glad for. Jeg har igennem mange år, brugt Nalgene flasker de er solide, og har et stort låg, når man skal have saft i, osv. Mit eneste problem er jeg spild ofte lidt når jeg drikker, når hullet er så stort.

Drikkedunken / drikkeflasken fra Aladdin, er på 710 ml, høj og slank, men et stor låg med et mindre drikkehul med låg. Det har udskåret gribe rille på siden, så den er nem at holde fast på. Det lille drikke hul, lukkes ved at låget går ned over hakker, dvs. at det ikke er skrue låg, men jeg har ikke oplevet nogen utætheder endnu.

Da den er slank er den nem at hold på og det lille drikkehul gør det nemt at drikke af den. Da den ikke er så tyk som mine Nalgene flasker, er den blevet min ynglings drikke flaske til kajak, da den ikke fylder så meget på dækket.

Plastikken er solidt og i et godt materiale, prøv den.

Erik

 

Relateret indlæg

 

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022