Nyt eventyr! Skieventyr i Nordnorge, med ski og pulk, fra Kirkenes til Alta med eventyrer Erik B. Jørgensen

Endelig er de sidste brikker faldet på plads, flybilletterne købt, og logistikken er jeg i fuld gang med. Jeg skal endelige på vintereventyr igen, og denne gang alene, hvor jeg skal nyde noget af det jeg holder allermest af.

Jeg elsker Nordøstgrønland og de helt øde steder. Men som du ved så gøre jeg også meget ud af at nyde min baghave og Danmark. Så midt imellem min baghave og Nordøstgrønland ødemark, har vi mange skønne steder i Norden som er let til gængeligt, men forsat har masser af øde vider, storslået natur og masser af eventyr, hele året rundt. Det vil jeg også vise med det her skieventyr fra Kirkenes til Alta.

Som altid vil jeg lave beretninger undervejs og lave opdateringer med billeder og video på min sociale medier.

Du kan læse mere om de overordnet tanker og se grov-ruten her:

Efterhånden som jeg kommer nærmere og begynder at pakke og gøre klar kommer jeg med mere information og beretninger fra processen.

Eventyret behøver ikke altid være stort, vildt og uoverskueligt, for mig er det her forholdsvis simpelt, da jeg har meget af udstyret i forvejen, har masser af erfaringer i vintermiljøet, og Nordnorge er forholdsvis let at komme til.

Jeg glæder mig allerede!

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 3. januar 2024