Dato: 9 jan
Lejr / dag: 11/13
Pos (google) N 57.11075 E 08.58274
Distance roet: 10,77 km
Rotid:  2 timer og 25 min
Vejr: -13 til -5, skyer 2/8 mellem, sol, vind 6-10 m/s stød på 14 m/s fra Nordøst til øst. Dønninger 1 til 2 meter fra Nordvest, bølger fra Nordøst 50 cm.

Jeg kunne vågne til et isfyldt og koldt telt, primussen blev tændt fra soveposen, i gang med morgen forberedelserne. Fik vejrmeldinger, ak ser ud til at få storm fra middag, samt gode bølger. Klokken 8 kom en fotograf fra Thisted Dagblade og dokumentere pakkeriet.

Fik pakket og kom af sted. Kan godt se hvorfor at Klitmøller er et surfer paradis, fordi ved revet og hele vejen rundt ved Klitmøller jeg havde gode bølger, var koncentreret men fine at sejle i. Søger for at hold godt øje mod Nordvest, når de store bølger kom en gang i mellem. Igen stod den røde sol op og gjord landskabet ildrødt. Det blev noget af en arbejdes tur mod Hanstholm, havde kraft modstrøm, samt pæne bølger, før Hanstholm, tog vinden virkelig til. Her kunne jeg søge helt ind til land, og ro 10 til 20 meter fra landbrækket, bølgerne ruller ikke her, må være dybt. Dejligt at ro her, fordi lidt mere i læg, samt nemt at komme i land, roede næste op til havne. Her gik jeg i land. Ringede til Havnekontoret, da jeg havde snakket med dem i morges, og de havde sagt jeg ikke måtte runde havne, da hård sø på den anden siden. De havde bedt mig om at ringe når jeg var i land. Dejligt at folk, tænker på en, samt de følger med i hvordan det går.

Ingen sæler i dag, først dag uden sæler, ellers så flest måger.

Det blev til næsten 2,5 timer for lige under 11 km, men de var lige så hårdere, som dagen i går.

Slog telt i klitterne, fik tørt tøj på. Min kæreste og mit kære barn, var på vej, de skulle først havde været på besøg om nogle dage, men da det træk op til dårligt vejr, ændret vi det, så de kom nu her, de var i Ålborg i forvejen, så det var nemt.

Vi har indlogeret os på Sømandshjemmet, vi har været ud og spise, samt handlet lidt. Jeg har fået ordnet så jeg har mad og fuel til en uges tid igen.

Ser ud til jeg får endnu en vejrfast til i morgen. Så kan jeg skrive lidt mere, hi, hi.

Nu ligger mit grej i teltet hængt op til tørre. Min tørdragt, vejst, sprayskirt, m.v. har jeg fåret skyllet og det hænger til tørre.

Igen tak for de mange kommentar og tanker.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022