Jeg valgte at tage en nødjakke med på min tur Danmark rundt i kajak – vinter. Hvis jeg skulle få en skade på min tørdragt, ville jeg gerne have noget jeg kunne tag på, indtil jeg kunne lave en reparation, eller skaffe en ny.

Jeg valgte at tage en kombi jakke med fra Kokatat, GORE-TEX® STORM CAG, som er en slags storm jakke / ly. Det er en jakke der er kombineret med et sprayskirt, den er lavet så den kan trækkes ud over flydevest og alt det andet man har på, så man kan få læg, eller et ekstra varmt lag. Den er også tænkt som en nødjakke, hvis man er sammen med en som går kold og har brug for en pause. Den fylder ikke meget, så kan nemt pakkes væk, en samt løsning, hvis man er på tur, eller underviser, så man kan tag noget over sig, hvis man skal vente, m.v.

Jeg brugte den også hvis det var meget koldt når jeg slog lejer, eller blæste, så jeg fik et ekstra isolerende lag. Desværre lavet den kun på speciel ordrer. Læse meget mere om den her.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022