Det blev en kold nat, ned omkring de 25 grader, flere fik en mindre god søvn og toilet turen var mindre sjov, end normalt.

Vi må have fået den forkerte fod ud af soveposen, fordi jeg ødelage to lynlås i vores indertelt, så viste jeg hvad der skulle lave til aften.

Da vi så gik, drillede flere pulke, ski og andet udstyr, selvfølgelig efter vi havde taget det varm tøj af. Det gjorder de fleste af os blev pænt kolde før vi kom i gang. Selv om vi gik tog det lang tid at få varmen i tær og finger. Det gjorder det ikke bedre at alting drillede, så vi havde en masse stop. Selv tempoet kørte op og ned og kunne ikke rigtig finde sin rytme, det gjorder de to første timer mindre sjove.

Oven i det blev temperaturen nede og vi havde en kold brise lige i hovedet.

Det gode ved det hele er, at det er det vi er kommet op for at opleve for første gang, eller igen. Det er også lettere at gå i kulde, da vi ikke er ved at svede over.

For at sætte prikke over ”i”’et, så ramte vi nogle rigtig gode bakker igen i dag, krydret med vindskagler.

Vi tog 6,5 time igen, i høj sol, en minus 15 grader og let vind i næsen. Humøret var forsat højt, selv om flere virkede mere trætte end normalt. Det blev en ok dag, uden at skille sig ud.

Igen sluttede dagen med at slå telt og lave toilet. Jeg havde lige et lynlås projekt, men rutinen var der fra i går.

Nu gå aften med at få vand og styr på vores ting. Det er en evig kamp at holde alle sin ting tørre og i orden, der er utroligt meget arbejde og lad man først stå til, rammer det en næsten dag.

Vi er glad og nyder forsat eventyret, det er godt at prøve lidt forskellige udfordringer.

Vi så for øvrigt rævespor i dag, pænt langt inde på isen.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 7. april

Dag / Lejr: 7/7

Pos: N 66 53 54,8 W 48 19 59,2

Distance / Højde: 18,5 km. Gået 146 højde meter op, ligger i 1466 meter

Føre: Hård sne og enkelte bløde snefaner. Enkelt områder med vindskagler. Dvs. super føre

Vejr: minus 25-15 grader, høj sol, få tynde skyer. Let vind fra sydøst.

Sigt: 4-12 km mellem bakkerne.

Indlægget er opdateret: 10. december 2020