Korpset – gjort af det rette stof (TV2), Jægersoldat Erik

"Korpset - gjort af det rette stof", TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset – gjort af det rette stof”, TV2, Instruktørerne, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Jeg deltog i programmerne ”Korpset” på TV2, som en af de 4 tidligere Jægersoldater, der var instruktør for 30 mand, som ønskede at teste, om de var gjort af det rette stof til at kunne have søge ind som Jægersoldat.

Vi testet dem over 8 dage, i en lille del af det, det kræver at bliv Jægersoldat.

  • Sæson 1, 2017 (jan.-feb.)
  • Sæson 2, sendes fra den 31. januar 2018

Det var en hård omgang for de 30 deltagere i hver sæson.

Vi instruktører testede aspiranterne fysisk, men allermest mentalt, det handlede om at forstå at arbejde sammen, tage viden til sig og omsætte den. De krav vi stillede, var der kun få, der kunne klare.

Alle deltagerne kom i god form, men derfra var det 80% mentalt arbejde at komme igennem. Når det gjorde ondt, eller det ukendt truede, skulle deltagerne virkelig kunne arbejde i mod, når hjernen sagde stop, var det let at melde fra. Det var bare at tag sit nummer af, så var aspiranten ude.

Jeg er sikker på at alle deltagerne lært noget nyt om dem selv, uanset hvor langt de kom.

Vi instruktører har alle stor erfaring fra Jægerkorpset, vi har alle været indsat i krigszoner og arbejdet i patruljerne i mange år. På vores optagelse og under arbejdet som Jægersoldat, har vi lært rigtigt meget om samarbejde og om os selv, vi har rykket vores grænser, fysik og mentalt, længere end vi nogen sinde havde troet, at vi kunne. Vi har arbejdet i team, på godt og ondt.

Derfor har vi alle en masse erfaring vi har inddraget i disse udsendelser, der samtidig kunne give aspiranterne en masse læring.

Vi 4 instruktører i “Korpset – gjort af det rette stof” var:

Vil du gerne følge med i, hvad der kommer af artikler, billeder og videoklip, så skal du først og fremmeste følge med på TV2 “Korpset”!

På TV2 Play ligger afsnittene, hvis du ønsker at se dem

Eller gå ind på Facebook ”Korpset-fanside” her, her prøver vi at samle meget af det også. Du kan allerede nu se alt fra Sæson 1, jeg forsætter når Sæson 2 starter.


Sæson 2 af “Korpset”

“Korpset – gjort af det rette stof”, TV2, Instruktørerne, sæson 2, Foto, Lars E. Andreasen/ TV 2

Vi igen klar til “Korpset – gjort af det rette stof”. Sæson 2 kommer på TV2 fra den 31. januar 2018. Vi står klar samme hold instruktører, til at tage i mode 30 nye aspiranter.

 

Hvem er Jægersoldat Erik

"Korpset", TV2, Instruktør Erik, Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

“Korpset”, TV2, Instruktør Erik, Foto: Lars E. Andreasen/ TV 2

I dag er jeg fuldtids eventyrer og holder foredrag om mine ture/ekspeditioner, skriver bøger og nyder naturen.

Jeg holder også foredrag om team, sammenhold og ledelse. Jeg håber du vil nyde mit univers her på ”Kom ud”, kig dig endelig omkring.

Se mit CV her ”Erik B. Jørgensen CV”

—-0—-

Relateret indlæg