Knud Rasmussen

I forbindelse med vores samarbejde med Knud Rasmussens Hus, samt vores fælles skoleprojekt. Var det tid til at besøge skolerne igen og fortælle om vores tur. Først med spørgerunde i klassen der havde fulgte os, og senere foredrag for flere klasser. Tirsdag aften den 17. nov. holdt vi et åbent foredrag om turen i Hundested. Sjovt at fortælle igen, børnene havde mange gode spørgsmål og levede sig med fuldt ud. Samt dejligt at folk ville møde frem på en valg aften og deltage i foredraget, tak for de fine kommentar og jeres deltagelse.

Knud Rasmussen er en af vores forbilleder, derfor synes jeg at jeg vil vise, en lille video, om Knud Rasmussen, hans liv, hans ture, bl.a. I. Thule Ekspedition. Hvordan han og hans ture hænger sammen, med andre polarfare og kortnavne i dag. Videoen optog under ekspeditionen “Thule til Thule”

Erik

5 Comments on “Knud Rasmussen”

 1. Hej Erik

  Tak for et godt foredrag i tirsdags i Hundested. Det var rigtigt spændende og godt gennemført.
  I forbindelse med bogen om turen synes vi at det kunne være særdeles interessant, hvis der fulgte en DVD med bogen, med de videoklip du viste under foredraget. (Eventuelt også andre videoklip)

  Mange hilsener

  Ellen og Flemming

 2. Tak for et godt foredrag.
  God vind til næste ekspedition

 3. Tak for et dejligt show i aften, om at opleve Grønland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *