Min rastløshed tager til, det gør det ikke bedre jeg ved jeg gør klar til endnu et mellem stadie.
Plan er torsdag, Gleen og jeg køre ca. 500 km nord på, af den eneste vej der går nord over. Den føre op til Deadhourse, den er i sin tid lavet fordi man skulle anlægge en stor olieledningen, derfor er der en vej idag.
Vi køre afsted med fuel til flyveren og mit udstyr. Når vi rammer The Brooks Range er der en lille landingsbanen og intet andet, her skal vi vente en til tre dage før jeg bliver fløjet ud.

Men det i tanker, galdt det om at blive lendeligt klar idag. Efter morgenmaden og træning. Traskede jeg igen igen ud i byen.

Som altid hævepenge, på Posthuset og købe en pakke, fordi min iPod jeg ikke nåede at få med, grundet opdatering forsat ikke er kommet, så den må videre til Anaktuvuk Pass og med den sidste måned, surt.

Ellers var jeg i jagt og friluftbutikker og købe, ammunition, geværrem, boresnack (løbs renser til riflen) og lidt flere vandtætteposer.

Jeg endte også med at købe både fiske og Jagtlicens, for mit vedkommende skal jeg købe for et år, når det er over 14 dage. Nu valgte jeg at købe Jagtlicens selv om jeg ikke planlægger, på at skyde noget. Fordi så har jeg muligheden og jeg har papir i orden, hvis jeg møder Parkbetjent, selv om det ikke er et krav. Fiskelincens koster 145$ og begge del fik jeg til 230$, tænkte det var et dumt sted og sparre! i forhold til hvad jeg ellers bruger af penge.

Var igen et smut i Fred Meyer supermarkede og handle til i dag og de næste dag, før jeg bliver fløjet ud.

Vel tilbage på hotellet kom min rednings person og vupti jeg har en riffel, nøjagtig som den tolderne låner. En dejlig Ruger, Gunsite Scout, i venstre hånd. Jeg kan skyde med begge skuldre, lige godt. Mit kaste skud føles lidt hurtigere til venstre, derfor venstre model. Det skyder jeg også med haglgevær. Men i Jægerkorpset optagelse skulle jeg skyde højre og igen som sniper, da våben er lavet til højre skydning.
Det har senere vist sig at være rigtig godt for mig, fordi jeg nu kan skyde begge sider uden at tænke over det.

Det er ubeskriveligt fedt at have den ting på plads. Så drager jeg afsted med alt på nær min iPod, er jeg godt tilfreds.

Resten af eftermiddagen er gået med at sikre mig at alle bøger og andet læsestof virker på min enheder. Hente flere artikler og bøger om dyr og landet. Jeg tjekker lister igen og igen for at være sikker på alt er med. Nu gider jeg snart ikke mere.
Fik igen en god snak med personalet, da jeg ofte sider i lobbyen, da internet er bedre her. Bestyreren, Tailor som er super flink og meget hjælpsom (Hende på billedet, sammen med mig).

Ved 18 tiden kom Jeff forbi sammen Gleen. Jeff er piloten der skal flyve mig og mine depoter ud. Gleen er ham jeg skal køre med Nord på. Vi fik en snak om det hele og de fik de depoter med som skal ud senere. Nu kan jeg mærke det er ved at være oppe over, så dejligt.

Resten af aften, har jeg små pakket og set tv. Jeg venter bare.

Erik

Samarbejdspartner Alaska på tværs

Indlægget er opdateret: 10. december 2020