Lejr ved depot 6

Jeg lå rigtig og godtede mig i soveposen her til morgen, fordi det styrt regnede fra klokken 6-8. Godt og dejligt jeg ikke skulle nogle steder i dag, hviledagen ventede for ude.

Jeg stod op lidt i 8, fik morgenmad og the. Formiddagen stod på hygge. Fik ringet til familien og sagt hej, læst, set podcast.

Da solen kom frem, var det ud med solceller, tøj til tørre fra igår. Skal lige nævnes at jeg hele dagen har rent frem og tilbage med tøj, da der hele dagen er kommet den ene byggede ind efter den anden

Igår aftens havde jeg pakket det meste af depotet ud og gjort maden klar til næste etape. Alt det fik jeg fulgt op på, har rigeligt mad, har 10 dage i depot og skal bruge 5 dag til næste depot. Det er fordi det her depot blev rykket noget længere mod vest end forvente og næste depot med raften også blev rykket mod øst.

Derfor spiser jeg igennem i dag, fordi tager hele depotet med videre, tønde og alt. Da det her ikke bliver hentet, og jeg kan bruge depot tønde i raften (gummibåden).

Det var også tid til at pudse støvler og vedligehold alt det jeg kan. Kryderede dagen med skydekonkurrence, da der var vildt mange pistolskud i det her depot. Godt med lidt træning, har ikke glemt at skyde. Rammer godt selv om det er en revolver der sparker godt.

Ellers har det i bund og grund været en mærkelig dag. Jeg er vildt rastløs, har haft svært ved at nyde min mad og muligheden for bare at slappe af og læse. Har hele tiden opfundet ting at se til eller hjerne køre rundt og giver ingen ro.

Det er på en måde godt jeg er rastløs, tyder på jeg er klar til næste lille etape. Glæder mig meget til at skulle ud på floden og padle. Synes jeg har gået en del og prøvet det.

Forventer ca. 5 dage til depot 7, der er ca. 70 km. Her ligger raften og depot 7-8 med 22 dags mad. Her fra er der ikke flere depoter. Så skal jeg padle ud af Noatak River, ca. 600 km, til Kotzebue. Forventer at padle ud noget hurtigere end de 22 dage jeg har mad til.

Resten af aften skal rastløshed tøjres og der skal spise igennem, så der er mindre at slæbe på i morgen. Bliver spændende og pakke en 30 liter tønde i rygsækken.

Erik

Dag / Lejr: 65/47
Pos: 20 67 58.145 / 154 59.396 Depot 6, hviledag
Km / Km i alt: 0 / 718,7 km fra grænsen (+ 54,5 km ud til start). Alt i grove luftlinjer, går i praksis noget mere.
Højde: ligger i 962.
Tid gået: 0
Vejr: 8-15 grader. Meget skiftende vejr, fra høj sol og få skyer til overskyet og regn, flere gange i løbet af sagen.

 

 

 

Lejr, tørre

Samarbejdspartner Alaska på tværs

Indlægget er opdateret: 10. december 2020