20120612-215205.jpg

Dag 7
Lejr 6
15 km 1010 til 1410. 3 pauser en af 30 min frokost
Vi stod op kl 8 stille og roligt. Beg er altid ude og tisse og se på vejret Dino er også glad for at komme ud fra teltet. Mad og pakke sammen. Karen sagde hun ikke gad idag. Men så snart vi tag afsted kl 1010 var humøret højt, hund padle løs, samt skal altid have noget st spise i starten. Sin lille silikose, så kiks og en finestang. Igen i dag var det meget flot, rigtig tundra og vi kom mere og mere ind i noget mini canyon. Masser af birketræer og små grantræer og en masse mose områder. Sol kom hurtigt frem men der var en del vind fra vest en 4-6 m/s. Karen ville have jeg sang en af mine digtede sange igen og igen.
Igen var der mange rener, især enlige hanner. Samt mange forskellige slags ænder. Der første stykke var helt fladt vand.
Karen er blevet glad for pauser så vi holdt 5 min efter en time. Frokost på 30 min lidt over middag ved, Kuttura. Her mødt vi to mænder der skulle ud og ro kajak og fiske. Vi roede videre mere og mere ind i Canyon. Dog ingen fos i dag kun strømmede vand, havde forvente en god fos idag.
Efter endnu en pause holdt vi for i dag. 4 timer og 15 km. I høj sol og vind slog vi lejr. Var overrasket over jeg havde data forbindelse for første gang så op med dagbøger. Karen smid sten i vandet det elsker hun og Dino tror det er fisk så han går helt amok. Karen gik længere og længere væk. Måtte hent hende da hun var 300 meter væk. Vi fik juice og en sodavand og lidt chokolade. Så lavede vi bål, første varme vand så lave jeg fisken fra i går mens vi lavede pandekager. Det kontingent regnvejrs skyer ind. Så vi fik noget travlt. Nåede det lige. Men så kom Karen til at tisse i bukserne hun glemt at sige hun skulle tisse så hun nåede ikke hun. Men ikke meget men hun blev ked af det.
Da regne faldt tungt en torden brag. Fik vi spist, leget og hygget kl 1930 fik vi børste tænder og lagt Karen mens jeg talte i telefon. Karen nævner aldrig sin mor, kun når jeg snakker med hende. I dag sagde hun at hun savnede hende men ville ikke snakke med hende. Selvfølgelig vil Karen ikke sove så hun kæmper. Ved at spise og drikke mens iPaden køre. Nu tid til at hygge for mig håber jeg.
Heldigvis næsten ingen myg endnu.
Mvh
Erik

20120612-215322.jpg

20120612-215409.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen