Så er det endelig tid igen. Tid til vores tredje ”Far og datter i Vildmarken, 45 dage …..” tur. Tiden går hurtigt. Jeg kan stadig huske, at jeg rejste ud med min 3,5 år datter på første tur, “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano”. Når jeg nu står og se tilbage på billeder og videoklip, af min datter, så er Karen ikke ret stor, på vores først små tur eller 45 dage. Nu er hun 9,5 år, 150 cm høj og en noget anderledes pige. Det giver altid nye oplevelser at rejse sammen, se ny ting, men også se hvad alderen gør ved Karen og oplevelserne sammen.

De næste 45 dage vil vi rette blinket mod vores fantastisk land. Vi har selvfølgelig haft masse af små ”mikroeventyr” her hjemme igennem årene. Det bliver anderledes at være ude og i gang i 45 dage. Vi får det hele mere ind under huden. Nu er vi i den Vildmark Danmark har. Dvs. masse af dyr og flot natur, men også natur der er påvirket af os mennesker, masser veje, huse og menneskeskabet ting, sådan er vores Vildmark. Det tage vi med og dykker også ned i Danmarks historie undervejs.

Jeg håber det igen vil være en super tur, for det bånd min datter og jeg har. Jeg håber vi møder så mange dyre som overhovedet muligt og se vores natur på alle mulige måder.

Jeg håber også at min datter får en forståelse af de store sammenhæng mellem natur, dyr og mennesker. Det håber jeg også vi kan videre give i vores oplag. Vi skal have endnu mere natur i Danmark, vi skal være her sammen med dyrene. Jeg håber flere vil få en større forståelse for, vi er en del af naturen, det er en skam at se mange folk er bange for vores natur og dyr. Det har vi plads til i vores land. Ellers er det godt nok svært at sige til andre rundt i verden at de skal passe på deres natur og dyr, når vi ikke kan her, hvor vi har midlerne og mulighederne for at genskab endnu mere af vores tidligere natur og få flere dyr tilbage og i fremgang.

Jeg regner ikke med at ændre ret meget. Jeg har bare tænkt mig at vise min datter naturen og dyrene, så jeg sender hende videre i livet, men en god forståelse. Det håber jeg også jeg kan give videre her på min blog og i mit univers.

Alt det vil jeg gør på min simple måde, ved at vise passionen for udeliv, friluftliv, naturen eller hvad man kalder det. Det hele handler om passion. Passion for det jeg laver, passion mellem min datter og jeg, passion for at formidle og dele ud af det jeg oplever og den viden jeg har.

Jeg håber du endnu en gang vil være med. Du kan som altid følge med undervejs, dog med lidt ændringer.

Jeg vil lægge en del op på sociale medier og på min blog. Det bliver primært billeder, små historier og oplevelser. Men denne gang bliver det ikke i dagbogs form, der er heller ikke GPS-tacker på os, så du kan ikke se hvor vi er. Jeg er sikker på du roligt kan glæde dig, fordi jeg er sikker på der bliver en masse at dele med dig.

Helheden kommer i mit foredrag efter turen.

Der er også en ændring mere. Karen gode ven og hund, Dino bliver hjemme. Vi skal lave en masse aktivitet han ikke kan være med til, samt varmen gør ham sløv. Så ham tager Karen mor sig godt af.

Her kan du primært følge os undervejs:

Vi starter på vores tur søndag den 17. juni frem til tirsdag den 31. juli.

Vi glæder os helt vildt.

Erik

P.S: Du kan læse det overordnet om turen her: “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark

Indlægget er opdateret: 29. juni 2022

Bøger for børn og voksne og børn i naturen og friluftsliv, af Erik B. Jørgensen