20120615-181553.jpg

Dag 9
Lejr 7
10 km 1055 til 1330
Karen vågnede en del gang i nat og var sulten, træls men er vant til det hjemmefra. Op 0830 morgenmad, osv. Pludselig gyngede jorden og Dino blev hel vild. Sprang ud af teltet. Det var en ren tyr der var drønet forbi i fuld galop. Fik pakket, imens gled 3 kanoer med 6 personer forbi, med hjemle og alt. Kort efter kunne vi tag afsted kl 1055. Havde set der først var et stille stykke så kom en del lette størmsteder. Herefter kom en del ok fosser. Igen valgte jeg at padle dem fordi vandstanden er høj de fleste sten kan jeg padle over, samt synes jeg har styr på det. Passerede de 3 kanoer de var ved at rebe deres kanoer, så ud til de øvede sig for det var ikke nødvendigt. Næste fos var kraftig og kort så på, desværre var de sidste stående bølger høje og vi er  tunge så spidsen går under og Karen får bølgen, hyl. Ind og holde pause en 20 liter vand ud. Sådan forløb dagen to gange mere røg vi under og ud med 20 til 30 liter vand. Det var ved at være slut, sidste fos igen stående bølger som en mur men plask hyl. Ind slut for idag  for kano var helt fuld ca 60 liter vand. Karen sagde ikke andet end det var koldt. Men da vi var i land kunne jeg se hun var helt gennemblødt. Frem med underlag og sovepose og af med alt tøj. Da jeg havde slået telt og fundet nyt tøj. Ville tøssen ikke ud af soveposen hun legede. Så vi spise madder og jeg pakkede alt ud før hun fik nyt tøj på. Fik lavet en tørresnor og hængt alt op. Er åbenbart et populært sted. Fordi kom en solo kano de 3 kanoer igen. To personer med en hund. Samt et hold på 5 der gravede efter guld, fik en god snak med den ene, meget hyggeligt. Ellers har solen skinnet vi har leget, gået tur, fisket, hygget, siddet og skrevet dagbog, bål, m.v. Først kl 1830 gik vi i teltet og spiste. Karen som altid knækbrød, smagte dog på mit mad idag. Aften skal gå med hygge.
Men hensyn til de kommentar om det er tidligt med Karen og begge vil få mere ud af det senere. Det kan godt være. Men det ene udelukker ikke det andet. Tror 100% det her er noget af det bedst jeg har gjort for vores forhold. Samt det her bliver da ikke vores sidste tur. Regner med at “Far og datter i Vildmarken – 45 dage……” bliver et koncept hver 2 til 3 år med nye steder og udfordringer. Så hvorfor vente. Vi alle bliver ældre hverdag og det kan være slut i morgen. Jeg skal ikke udskyde noget.
Mvh
Erik

20120615-181707.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen