Der er mange der elsker at dyrke friluftsliv/outdoor. Det at tage på tur og nyde naturen og dyrelivet giver så meget. Få slappet af, lavet motion eller hvad man nu har lyst til, for mig er der ikke noget rigtigt eller forkert når vi snakker friluftsliv.

Jeg elsker at dyrke friluftsliv i mange forskellige former. Jeg tager også min datter med i naturen, og jeg håber og følger vi nyder friluftsliv sammen.

Det har givet mig meget at lave ture og ekspedition med min datter, sammenhold, fælles passion, tid til lange samtaler, og så meget andet.

Jeg har mødt mange der spørg hvordan jeg får min datter med, får lov af moder til at tage min datter på lange ekspeditioner, og alverdens spørgsmål der rammer folk.

Jeg har skrevet om min tanker i en række bøger. Men jeg laver også børnebøger, der er skabt for at give de nye generationer lyst til at komme ud i vores natur og på tur. Jeg har skabt børnebogsserien ”Karen i Vildmarken”, der handler om Karen på tur og hvad hun laver på tur og får af færdigheder.

 

Friluftsliv for børn

Mit håb er at det kan få andre børn til at få lyst til at komme med på tur og ud og lave friluftsliv. Samt flere forældre får lyst til at tage afsted eller de får lettere ved at få deres børn med ud og forstå vores natur, når de har læst om Karens oplevelser.

Bøgerne er skrevet i et simpelt sprog og med simple tegning. Er skrevet til børn i alderen 6-9 år, som højtlæsning eller læs selv. Jeg har dog mødt børn i alle aldre der læser dem.

Bøgerne er også suppleret med billeder, af Karen, dyr og situationer, som man kan bruge til at lære hvad ting er, eller se at Karen og vores tur, er rigtige.

Du kan se alle mine bøger her: Bøger af Erik B. Jørgensen!

 

Voksenbog om at rejse med barn/børn

Som jeg skrev oven over, har jeg skrevet om min ture med min datter, frem til hun var 6,5 år gammel, med udgangspunkt i vores to ”Far og datter i Vildmarken” ekspeditioner:

Bogen har også masser af tilbageblik til vores små tur og mikroeventyr i Danmark.

Jeg skriver også ærligt omkring jeg havde svært ved at blive og være far. Men jeg fandt farrolle ved at lave disse ture med min datter.

Du kan se bogen her: “Rejser med Karen og Dino i Vildmarken”

 

Gode råd til at tage på tur med barn/børn

Ønsker du selv at tage på tur og dyrke friluftsliv og vores natur med dit barn/børn. Så kan du finde mange gode råd og fif her på siden.

Her er lidt link til indhold her på siden:

Her er lidt af de gode råd og fif:

Jeg håber du kommer godt i gang

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.