Da jeg skulle sende i går aftens, var de ved at lukke der hvor jeg har internet. Men fik heldigvis lov til at side der imens, højst sandsynligt fordi Tine var med i dag.

Så var aften væk og igen i seng, sent. 23.15.

Var helt væk stort set hele natten, til vækkeuret ringede som altid klokken 6. Jeg viste dog jeg skulle være lidt mere aktiv i dag for at være klar til at gå allerede 0620.

Fordi Tine og jeg havde aftalt at gå lidt før, fordi vi har efterhåndende fundet ud af hvornår solen kommer op. Så vi ville gerne nå ud til et at de små kap der går ud og se solen komme op over byen og stranden. Og det lykkes sørme, at se solen kravle op over palmerne og byen. Fra let rød, til rød, til så kraftig at den lavede genskin i vandet.

Igen var fiskerne der som motiv. Samt som altid næsten, skulle jeg lige give hånd til nogle indiske drenge og udvekslede navn og hvor jeg kom fra.

Efter en flot solopgang og gik turen videre rundt til yoga stedet. Hvor en ny meditation ventede. Går bedre, jeg synes tiden går hurtigere og hurtigere. Men til at sige at jeg har så meget ”ja hat” at jeg selv kunne finde på at lave meditation, er der noget vej endnu. Så skulle det være i det små, meget korter. Men jeg har bare ikke fundet ud af hvad det skulle giv mig endnu. Men der er to uger endnu til at blive klogere.

I dag var det Soham der stod for meditationen. Først sad vi lidt som altid. Så var det tid til vejrtrækning.

Så var det tid til at arbejde videre med ”Den glade kroejer” igen. Først læste Soham et digt om det. Så havde vi 20 min til at lege med det. Gik udmærket, dog ryger koncentration lidt, så klør det, så lander den en flue på en, osv. Men i forhold til forvent så går det over al forventing.

Så var det tid til yogatime også med Soham og Simon på sidelinjen. Dages tema ”Inderspiral” det kræver en masse ”Open to Grance” og især ”muskulær energi”, det er lige med hårdt arbejde. Først arbejde vi med det i alle mulige og umulige stillinger. Så gik vi over og tog det lidt mere roligt, men forvisning og så ud og prøve, det igen af nogle omgange, så kroppen kunne lære og hovedet blev klogere og klogere på hvad kroppen endetlig skulle.

Det var nogle pænt svær stiligere, som side planken med øverste ben stærkt, stå med stærkt ben ud til siden, split med benene, osv. Men hvordan de ser ud er lige meget, bare forstille dig det er stillinger der prøver at spildt dig i to halvdele. Så alle muskler skal arbejde, for det kan lade sig gøre, og de skal arbejde de rigtige vejer, give plads, osv.

Kort sagt ben hårdt. Men virkelig fedt. Jeg elsker at lege med de svære stillinger. Det at se at et lille kip i hoften, en fod der presser, osv. gør himmelvid forskel om hvor langt jeg når i stillingen. Jeg elsker at nørde detaljer.

Efter 1,5 time var kroppen virkelig godt brugt.

Så var det tid til morgenmad på hotellet sammen med Vivi og Tine. Så der var tid til at snakke lidt, komme på toilet, osv.

Før vi var tilbage igen til 2 timers anatomi, omkring hofte, knæ og ankel led. Samt vi skulle se på en prøve vi skal have i morgen. Igen en time med gennem gang af yogastillinger, hvad der sker muskulær, bevægelse, osv. Samt en masse teori. Men super godt at få de overordnet principper fast.

Efter time, gik vi uden at lege, fordi vi gik forbi den vegetariske restaurant og bestilte mad, så gik vi hjem. Jeg hente maden og så snart vi havde spist. Mødes vi en ordentlig flok på stranden til leg. Håndstand, balancestillinger, osv. Det var pisse varmt, men sjovt at lege, samt der er en masse der gerne vil have lidt hjælp i håndstand.

Jeg sluttede af med en svømme tur i havet. Før jeg gik tilbage i bad og skrev lidt.

Før det gik tilbage til time igen.

Dagens sidste time, var med Simon. Vi fik prøve tilbage fra i går, igen havde alle klaret sig godt. Så det var hurtigt klaret. Så stod den på Ydrespiral, teori, øvelser. Samt en lille yogatime, med øvelser og lidt makker øvelser, i det 4 ud af 5 principper vi skal igennem. Blev en hård time, fordi vi arbejde med alle muskler, selv bidte små, jeg ikke har gang i så ofte.

Igen en super fed time, fordi de underviser så struktureret og det kommer virkelig under huden, når vi øver det ind.

Jeg sluttede med lidt leg, Nicolai var så flink at hjælpe mig.

Som altid gik Tine og jeg en om vej hjem, vi var igen forbi de to strande. Igen var der et hav af Indier på stranden, selv en hele pigeskole, der lege i vandet i deres skoleuniformer.

Da yoga timen havde trukket ud, blev det hurtigt mørket. Desværre er der kommet en masse affald og tang  ind på stranden, strømmen må have ændre sig. Men ser ikke godt ud. Stranden har ellers været så pæn.

Så vi var først hjemme 1840, hvor min ynglings tjener ventede. Så han fik lokket os til at få lidt mad, jeg fik blæksprutte og kæmperejer.

Så kunne jeg lige nå et bad, før maden kom op. Super dejlig mad.

Så stod det på lektier. Vi øvede til anatomi prøve i morgen og øve yogastillinger igen. Tog lige 1 time og 45 min. Så var klokken mange igen. Så var det ind og skrive i mørke, da det er tid til aftens 30 min strøm afbrydelse.

Erik

Indlægget er opdateret: 23. december 2017