Der er ikke noget som storm. Efter at have bygget kæmpe snemurer før vi gik i teltet, og oven i købet havde lavet ekstra sneklodser til evt. udbygninger, kunne vi hygge os i teltene. Vi var så småt på vej i poserne da det sagde ”KNÆK” det forreste teltstang knak, NEJ. Jeg holdt teltet med mine fødder, mens vi alle tog tøj på. Tine over tog stangfunktionen og jeg var ude og hente reserve stand. Så måtte Jesper Lund og jeg ud og sætte ny stang i, vi var forberedt på at skulle have hele telte ned, men vupti så var den ny stang i. Lund og jeg udbyggede vores sne mur og spændte barduner efter.

Jeg gik en rundt til de andre telte, vind havde drejet sig lidt, så det var herligt med de ekstra sneklodser ved hvert telt, så kunne jeg hurtigt udbygge, uden de andre skulle ud.

Natten igennem hamrede storm ind fra syd, teltet hoppede og dansede. Hvert telt klare sig selv, så alle telthold holder øje med hvordan teltet står, ellers er det bare ud og grave fri og udbygge. Så hele natten og dagen igennem har vi været ud og se på det hele.

Vores telt kunne holde stand natten igennem. Der var ikke nogen grund til at råbe godmorgen, fordi vi skulle ingen steder, så der blev sovet så længe vi kunne, flere måtte dog ud på toilet.

Storm blev ved og ved, så der var dømt vejrfast, tid til at hvile, snakke, sove, læse, høre musik og hvad vi hver især fortrækker. Ellers gælder det om at holde styr på sine ting, få spist og drukket godt.

Jesper Hirtsgaard fik lavet sin tand igen, da det andet var faldet af.

Jeg personligt har læst og læst. Der har også været flere på besøg, der røg en teltstang i et andet telt, folk skal ringe hjem, andre på toilet, så kan de lige så godt se til de andre.

Men stormen ville bare ingen end tag, til eftermiddag tog den lidt af, bare for at tag til igen denne gang fra Nord, så alle har været ude og flytte snemure igen. Nu sneer det også, håber det blæser hårdt til vi skal gå igen.

Efter en omgang fælles aftens mad og små spegepølser og ost som surprice fra Nicolai, sidder vi alle i hvert vores telt igen.

Vi alle ønsker at komme videre igen, tiden går, vi har fået slappet af og rygge værker efter en dag i posen.

Vi håber på godt vejr i morgen, hvem ved det er Grønland, det er vores eventyr.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 17. april

Dag / Lejr: 17/15

Pos: N 66 23 40,2 W 44 54 39,4, Vejrfast fra i går

Distance / Højde: 0

Føre: ?

Vejr: Minus 10-10 grader. Storm hele dagen fra syd, til eftermiddag storm fra nord. Samt sne.

Sigt: 5-50 meter

Indlægget er opdateret: 10. december 2020