20120620-200038.jpg

Dag 15
Lejr 12
Vejefast
Sov som altid godt i telt. Vi vågnede begge lige så stille kl 0830. Til regnen der faldt på teltet og vinden der stod ind fra nord. Kikkede lidt vejr, måske et hul til middag, men så ikke godt ud nogle dage. Vi fik mad, hyggede, lege og på iPad begge. Karen blev ved med at snakke om en fri dag. For første gang på turen legede hun med den bamse hund fik af Kirsten gansk kort. Men bliver altid brugt til at holde iPaden.
Til middag holdt regne op, med vinden var 5-7 m/s fra nord. Hvis jeg havde været alene så var jeg padlet. Men ville ikke være nogen fornøjelse i den vind og en stor åben sø. Jeg hader sådan noget måske vejr. Men jeg valgt at tag den sikre og blive. Vi fik madder, tegnede, osv. Fik heldigvis lov til at skrive og læse lidt. Lidt over 15 var vi ude en time og gå i skoven i læg, tømme kanoen for regn vand, lege, shippe, osv. Jeg fik taget en del billeder og video. Så kom regnen igen og vi gik i telt til juice og kage, lidt mere lege, osv.
Kl 18 lavede jeg igen varmt vand til mad og The. De dag her laver jeg det på min primus multi brænder. Alt træ er vådt og det er let at gøre i forteltet.
Pludselig uden varsel sov Karen kl 1820. Håber hun sover igennem. Desværre ser dagen i morgen endnu være ud massiv regn og mere vind. Håber ikke det holder. Men det er også en del af turen.
Der kom et spørgsmål omkring midnatssol om vi har det. Det har vi haft hver enste dag på hele turen. Det har ikke været mørkt på et eneste tidspunkt. Lys som en godt overskyet dag i Danmark hele nat igennem. Men det har ingen problemer givet for os. Jeg har altid været god til at sove. Tror faktisk ikke Karen forstår det. Nu lad sig ikke mærke af det.
Aften står på telt hygge, læse, skrive, the, osv.
I dag dag 15 det er 1/3 af tiden. Tiden går stille og roligt.
Grej iPad
Vi har begge iPad med. Det er virkelig dejligt. Jeg elsker jeg kan havde en masse forskellige bøger med. Jeg kan skrive i min notater, osv. Karen ser film, podcasts, tegner, laver spil, lære bogstaver og tal, m.v. Det går fint med at holde dem med strøm. Jeg bruger slet ikke så meget som Karen. Jeg vælger også at se podcasts på min iPod den bruger endnu mindre strøm.
iPadene klar det super. Jeg havde min med til Grønland i marts. Der tog jeg den op af tasken i minus 30 grader og kunne skrive med det samme, virker bare.
Jeg har også fuglebøger, m.v. Samt jeg får skrevet godt på min motivations bog hver aften. Lidt mærkelig at have tid til når jeg er på tur. Jeg plejer altid at have så travlt og være så træt.
Kan kun anbefalde en iPad til tur hvis man læser meget, skriver, osv. Skriver dog dagbogen her på iPhonen fordi her har jeg billeder, osv. Derfor også mange stavekontrol fejl.
Mvh
Erik

20120620-200132.jpg

20120620-200208.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen