20120721-023725.jpg

Dag 45
Lejr 37 (ferie 1)
0 km, en masse kørsel
Vi hyggede vores sidste aften i teltet. Snakkede løbende med Kirsten. Hun havde fået lagt den anden kano og mad af til vores ferie ned ved Inari og var godt på vej. Overvejede meget om hun måtte komme eller skulle sove før hun kom, men blev blød og hun ankom kl 22. Jeg var oppe og stoppe hende, uden Karen fatte det. Hun troede jeg tog billeder. Jeg gik ned og startede alle vores videokamera. Karen lå i siveposen og så iPad. Så kom Kirsten og åbnede teltet. Karen kikkede bare mærkeligt som om hun slet ikke forstod at hendes mor var her nu. Gik nok 30 sek. Før hun sprang om halsen på sin mor og sagde “MOR”. Så blev der grædt og krammet og Karen gik i gang med at fortælle løs om vores oplevelser. Vi fik gjort plads til Kirsten. Hun havde en gave med til Karen fra moster Karina en lyserød kjoler med minni og bukser. Så der skulle hun havde på. Kirsten havde også kage med. Så den næsten time sad vi og snakkede mens Karen fortalte og viste al ting. Samt gav mange krammer til sin mor, nu duede far ikke mere. Kl 23 lage vi os. Karen var væk med det samme og vi snakkede til midnat. Før vi lage os til at sove i stormen og regnvejret. Vi stod alle op kl 8 og nød morgenmaden og pakkede samme og bar op til bilen. Mens Karen fortalte og fortalte. Kl 10 var alt pakket. Vi kørte til Kirkenes Kirsten ville gerne se byen og jeg havde tabt mit surviale armbånd i svømmehallen igår. Det fik vi fat i og gik en kort tur i byen. Var møg vejr med rigtig piske regn. Vi endte med at spise på en cafe. Så kl 1220 gik det mod Finland igen og frem til kl 15. Kunne vi snakke og køre til Inari. Her købte vi lidt brød, osv. Og mødes med vores venner og to børn. Vi blev nød til at køre de 40 km til Ivalo for at jeg kunne købe mere taletid til mit Finske telekort og vores venner skulle hæve penge da deres kreditkort ikke virkede. Da var tilbage blev vi og spiste på hotellet og fik snakket. Her efter kørte vi tilbage og 45 km syd for Inari hvor vores ferie skal startede her slog vi vores teltet op og fik pigerne og børne på plads og tømt bilerne. Da alt var på plads kl 2020 kørt Jesper og jeg afsted i bilerne 158 km mod Nord og satte Jesper’s bil og kørte tilbage igen samt hente den anden kano og maden. Først klokken godt et var vi tilbage. Nu sidder jeg og tager backup og min billeder og noget af vidioen fra vores tur, bliver sent før jeg kommer i seng.
Nu er familerne samlet. Spændt på om Karen kun vil sin mor nu. Men skal nok skrive videre under vores tur.
Men vi, Karen, Dino og jeg klar de 45 dage. Meget nemmere end forvente. Med mange gode oplevelser og er kommet hinanden meget nærmere og det er slet ikke slut endnu, herlig.
Mvh
Erik

20120721-023820.jpg

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner, for børn eller om børn, "Far og datter i Vildmarken" bøger af Erik B. Jørgensen