Dato: 14. sep. 2011
Lejr / dag: Lejr 126  / Dag 163
Finland Lejr 16 / Dag 19
Pos (google):  61 08 06.5 / 21 28 19.4 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 5693,3 km)
Distance roet i Finland: 710,3 km (i alt)
Rotid: 0 (Finsk tid +1 time til DK tid)
Vejr: 8/8 lave til 8/8 mellem, regn hele nat. 8-13 m/s svært at vurdere. 12-14 grader.
Bølger ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Da jeg var tilbage i teltet var jeg næsten klar over jeg ikke kom af sted i morgen, så fik skrukket ud og set et podcasts ”Hjælp min kone er skide sur” virkelig sjovt. I seng kl. 22.10. Sov af h… til i nat. Det blæste og piskede ned med regn, mit lille telt lavede en lille danse for mig natten igennem. Men stænger og det hele holdt. Sov ok fra 2-7, men stod først op kl. 9. Op med min computer og lade strøm på og lægge en video op. Så var der tid til morgenmad, tog honningmader igen. Fik læst lidt, ordnet min tørbuksers lynlås med silicone og limede sokkerne, prøver igen. Klippede lidt af min manchet på min tørjakke var hul. Samt fik dem smurt. Jeg fik også lagt mine 3 nye almindelige underlag i min stol og må siger farvel til endnu et oppusteligt underlag. Jeg fik også snakkede længe i telefon med Niels, ser ud til hvis alt går som det skal. At jeg bliver hentet ved mål af Niels og Leif, herligt. Hvis altså det lykkes at komme i mål, ikke noget med at sjæle skindet før bjørnen er skudt. Men hentes skal jeg uanset hvad.

Var lige tilbage noget tid ved min computer i køkkenet, hvor den står og lader og uploader billeder.

Sådan forsvandt formiddag stille og roligt. Rat at der for en gangs skyld ikke er tvivl om jeg er vejrfast, fordi det hele ryster og flyver rundt.

Kl. 13 gik jeg ned mod byen, spiste på vejen der ned, blev til pizza igen igen, det er så nemt. Gik lidt mere rundt i byen. Så mere af den gamle hyggelige bydel, osv. Selv om jeg føler at jeg ikke er på tur for at se byer, men natur. Men omvendt er det noget bedre at være vejrfast i en by, end i et telt, men lidt proviant, osv. Faldt over Intersport, var lige inde og se efter neopren støvler, men hovsa, der lå et oppusteligt underlag til 20 euro 150 kr, den tog jeg. Endt igen i biografen, nyt program i dag, så endt med at se ”Midtnight in Paris” den nye Wood Allan film, virkelig god, super sjov og anderledes handling, hvis man er til sådan film, det er jeg. Kl. 17 gik jeg hjemad igen, var forbi supermarkede for at købe, lidt cola, kage og aftensmad, havde drømt om at købe boller og hønse eller tunsalat, men nej de har ikke hønse eller tun salat, tro ikke de kendte det? Så blev til boller med honning det har jeg der hjemme, ikke særlig sulten. Vel hjemme, blev det til lidt mere computer tid, et podcasts til mens jeg strækker ud, det super at få mere gang i igen. Jeg fik ordnet min underlag, nu har jeg et 0,5 cm under + det oppustelige, så må jeg se om jeg kan få plads til en af de andre også. Det blæser forsat, og nu regner det igen, det gjorder det på vej hjem fra byen. Men regner med at ro i morgen, vinden falder lidt i nat og i morgen middag til en 7-9 m/s, skal blæse op i morgen igen, så håber det gør jeg kan rykke de her 30 til 50 km, så jeg kommer ned i skærgården, fordi vinden går mere i nordøst, så er jeg i læg. Men ingen dumme chancer her til sidst, så må se på forholdene.

Aften skal gå med et bad, læse, osv.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!